İnegölspor Kulübü Başkanı Kani Ademoğlu, Kınık Maden Suları İnegöl İlçe Stadı’nda 2-0 mağlup oldukları Muğlaspor karşılaşmasının ardından maçla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Ademoğlu, takımın mücadelesini beğenirken, mağlubiyetteki en büyük etkenin hakem kararları olduğunu ve kaçan kritik gol pozisyonlarının da skora etki ettiğini belirtti.

2.lig kırmızı grupta toplu sonuçlar ve puan durumu
2.lig kırmızı grupta toplu sonuçlar ve puan durumu
İçeriği Görüntüle

Ademoğlu'nun maç sonu yaptığı açıklamalardan öne çıkanlar şöyle:

  • Hakem Kararları: Başkan Ademoğlu, maçtaki bazı penaltı pozisyonlarını izlediklerini ve bunların penaltı olarak değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti. Hakemlerin kalitesini eleştirerek, "Hakemlerin maalesef bu ligde kalitesi gerçekten düşük. Adaletli mi yapıyorlar, art niyetli mi yapıyorlar? Direk oyuna etki yapabilecek pozisyonlarda" sözleriyle tepki gösterdi.

  • Kaçan Pozisyonlar: Futbolun içinde kaçan pozisyonların olduğunu dile getiren Ademoğlu, forvet oyuncusu Taner'in "milyonda bir olacak bir golü kaçırdığını" söyledi ve ekledi: "Canı sağ olsun. Öyle diyoruz. Puan gitti ama futbolun içinde var."

  • Önümüzdeki Maç: Ademoğlu, bu mağlubiyeti geride bırakacaklarını ve odak noktalarının önümüzdeki hafta oynayacakları Ankaraspor maçı olduğunu belirtti.

İnegölspor, bu mağlubiyetle birlikte 2. Lig Beyaz Grup'ta haftayı puansız kapattı.

Kaynak: BÜLTEN