Yargıtay'ın açıkladığı siyasi partilerin üye sayılarına göre, tüm rakiplerini geride bırakarak 1 ayda en çok üye girişi yapan siyasi parti Dr. Fatih Erbakan'ın liderliğindeki Yeniden Refah Partisi oldu.

Yeniden Refah Partisi'nin bu yükselişini İnegöl İlçe Başkanı İlhan Baykan değerlendirdi. Yeniden Refah Partisi'nin, bir ay boyunca üye sayısını 12 bin 412 artırarak en çok üye gerçekleştiren 1. siyasi parti olduğunu belirten Baykan, ülke genelinde olduğu gibi İnegöl'de de partilerine büyük teveccüh olduğunu belirtti.

Baykan yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"Partimize tüm Türkiye'de olduğu gibi İnegöl'de de büyük ilgi var. Saha çalışmalarımız devam ediyor ve gittiğimiz her yerde çok olumlu cümlelerle karşılanıyoruz. Şu anda teşkilat çalışmalarımız ve üye çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Buna karşılık gördüğümüz teveccüh bizi hem mutlu ediyor hem de motive ediyor. Ben öncelikle Milli Görüş'ü el üstünde tutan, politikalarımızı samimiyetle dinleyen ve bizlere güvenen İnegöllü hemşerilerime teşekkür ediyorum. Bizim anlayışımız adil düzeni hakim kılacak ve bizlere güvenenlerin yüzünü kara çıkarmayacağız."