Edinilen bilgilere göre olay Bursa’nın şehir İlçesine bağlı Yenigün Mahallesinde bulunan bir parkta meydana geldi. İddiaya göre bir grup genç park içerisinde kavgada etti. Bunun üzerine ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Gelen ekipler parkta arkadaşlarıyla oturan Hamdi Kaya’yı darp ettiler. Biranda neye uğradığını şaşıran genç durumu ailesine anlattı. Bunun üzerine babası tarafından hastaneye götürülen şehit yakını darp raporu alarak olaya karışan polislerden şikayetçi oldular.

Polisler tarafından darp edildiğini illeri süren şehit yakını Hamdi Kaya olayı ise şöyle anlattı. Olay Pazar akşamı olaydı. Yan tarafta arkadaşlar arasında kavga çıktı bizler onları ayırdık. Sonra polisler geldi direk bizim oturduğumuz masaya yöneldi. Burada küfür etmeye başladı, daha sonra kolumdan tutup banktan aşağı fırlattı çekilmeye çalıştım bu sırada boğazımı tuttu beni darp ettiler.

Hamdi Kaya’nın babası ise böyle bir talihsiz olayın yaşanmasından dolayı çok üzüldüğünü belirterek oğlum polisler tarafından darp edildi. Olayı bize anlattı bizlerde gereken darp raporlarını alıp olaya karışan polisler hakkında savcılığa suç duyurulusunda bulunduk. Bir şehit yakının böyle durumda kalması hiç hoş değil sonuna kadar olayın takipçisi olacağız diye konuştu.

Editör: Süper Kanal TV