Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM)'nün yaptığı uyarılar sonrası dün gece saatlerinde İstanbul'da sağanak şekilde etkisini gösteren yağışlar vatandaşlara zor anlar yaşatmıştı.
11 ile sarı ve turuncu kodlu uyarı

Müdürlük'ten yapılan yeni açıklamalara göre; Balıkesir, Bursa, Çanakkale, Tekirdağ, Yalova turuncu uyarı alırken, İstanbul, Bilecik, Edirne, Kırklareli, Kocaeli, Sakarya ise sarı kod ile uyarıldı.

BURSA 21°C, 29°C

Bursa'da gök gürültülü sağanak yağış bugün de etkisini gösterecek. Akşam saatlerinde ise yağış etkisinin azalmasıyla parçalı bulutlu bir hava hakim olacak.

BURSA İÇİN 5 GÜNLÜK TAHMİN

"Olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır"

MGM sosyal medya hesabından, "Kuvvetli Yağışlara Dikkat! Hava Sıcaklığı: Kuzeybatı ve iç kesimlerde 2 ila 4 derece azalacağı diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Yağışların; Marmara Bölgesi, Manisa, Kütahya, Eskişehir, Bolu ve Düzce çevreleri ile Ankara'nın kuzeybatı kesimlerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve fırtına ile hortum gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" açıklamasında bulundu.