Milletvekili Kılıç: Bursa'nın turizm potansiyeli daha da ileri taşınacak
Milletvekili Kılıç: Bursa'nın turizm potansiyeli daha da ileri taşınacak
İçeriği Görüntüle

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Azerbaycan'ın 8 Kasım Zafer Günü'nü kutlayarak Karabağ'da kazanılan zaferin millî birlik, vatan sevgisi ve bağımsızlık iradesinin simgesi olduğunu ifade etti.

Zaferin Azerbaycan Türklerinin vatan topraklarına sahip çıkma kararlılığını dünyaya gösterdiğini belirten Kılıçdaroğlu, bunun Türkiye'de ve Türk dünyasında da gurur ve sevinçle karşılandığını kaydetti.

Türkiye ile Azerbaycan arasındaki kardeşlik ve dayanışmaya dikkat çeken Kılıçdaroğlu, iki ülke arasındaki bağların ortak tarih, dil ve kültürün yanı sıra ortak kader ve geleceğe dayandığını vurguladı. Azerbaycan'ın sevincini ve kederini paylaştıklarını belirten Kılıçdaroğlu, Türkiye ve Azerbaycan'ın iyi günde de zor günde de birbirinin yanında olmayı sürdüreceğini ifade etti.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, mesajında Karabağ'ın özgürlüğü ve Azerbaycan'ın toprak bütünlüğü uğruna hayatını kaybeden şehitleri rahmet ve minnetle, gazileri ise saygıyla andı.

Azerbaycan halkının Zafer Günü'nü kutlayan Kılıçdaroğlu, tarihî zaferin Türkiye-Azerbaycan kardeşliğini ve Türk dünyasının birlik ve dayanışmasını daha da güçlendirmesini diledi.

Kaynak: Haber Merkezi