Saadet Partisi Gençlik Kolları, yeni döneme yönelik çalışmalarını değerlendirmek ve hedeflerini belirlemek amacıyla Balıkesir’in Edremit ilçesinde “2026 Yükseliş Kampı” düzenledi. Saadet Partisi Genel Başkanı Mahmut Arıkan’ın da iştirak ettiği kampta teşkilat çalışmalarının yanı sıra gençlerin geçim ve gelecek kaygıları masaya yatırıldı. Kampın sonunda genç teşkilat mensupları, sahada daha güçlü bir şekilde yer alma ve daha fazla gence ulaşma kararlılığı ortaya koydu.
SAHA ÇALIŞMALARI GENİŞLETİLECEK
Kampın açılışında konuşan Saadet Partisi Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Haldun Pekdemir, yeni dönemde teşkilatların sahadaki görünürlüğünün artırılması gerektiğine dikkat çekti. Geride kalan dönemde gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi veren Pekdemir, Genel Merkez düzeyinde 66 farklı şehre ziyaret gerçekleştirildiğini, toplamda ise 186 il ziyareti yapıldığını belirtti. Elde edilen bu ivmenin yeni dönemde daha ileri taşınması gerektiğini ifade eden Pekdemir, gençlik teşkilatlarının hem sahada hem de sosyal medyada milletle doğrudan temas kuran bir anlayışla hareket etmesi gerektiğini vurguladı.
GENÇLERİN GÜNDEMİ GEÇİM VE GELECEK
Kampta Türkiye’nin ekonomik ve sosyal tablosu da gençler açısından değerlendirildi. Gençlerin en önemli gündemlerinden birinin geçim ve gelecek kaygısı olduğuna dikkat çeken Pekdemir, bu sorunların çözümünde liyakat, hakkaniyet ve adaletin esas alınması gerektiğini söyledi. Saadet Partisi’nin gençlere yönelik yönetim anlayışını “Önce Ahlak ve Maneviyat” yaklaşımıyla özetleyen Pekdemir, istihdam sorunlarının liyakat temelinde ele alınması gerektiğini belirtti. Gençleri kuşatan endişelerin ancak adalet ve hakkaniyet temelinde giderilebileceğini ifade etti.
“BUGÜNKÜNDEN ÇOK DAHA FAZLASINI YAPABİLİRİZ”
Kampın önemli gündemlerinden biri de gençlik teşkilatlarının saha çalışmalarının güçlendirilmesi oldu. “Bugünkünden çok daha fazlasını yapabilecek güçteyiz” mesajı veren Pekdemir, illerde “En Etkili Gençlik Teşkilatı” çalışmalarının yeniden başlatılacağını açıkladı.
Pekdemir’in açıklamalarının ardından genç teşkilat mensupları, yeni dönemde daha fazla gence ulaşma, sahadaki çalışmaları artırma ve Saadet Partisi’nin ahlak ve adalet anlayışını toplumun farklı kesimlerine ulaştırma hedefini ortaya koydu. Kampın sonunda gençlik teşkilatının saha ve sosyal medya çalışmalarını daha da güçlendirmesi yönünde kararlılık mesajı verildi.
Next







