Mobil cihazların en çok kullanılan sohbet uygulamalarından Whatsapp'a geleceği söylenen özellik duyanı korkuyor. Whatsapp'ta diğer kişiler o sırada kiminle sohbet ettiğinizi görebilecek!

Facebook INC, Whatsapp'ı aldığından beridir durmadan yeni özellikler getiriyor. Bu özelliklerin bir kısmı büyük memnuniyetler oluşturmuştuki, bir kısmı da elbette olumsuz eleştiri almıştı. Ancak bu seferkinin affı yok denilebilir. Whatsapp'a "ile sohbet"isimli bir modül eklenecek. Bu modül ile birlikte rehberinizde ekli kişilerin o sırada Whatsapp'ta kiminle konuştuğunu görebileceksiniz, tabii sizinkini de başkaları görecek. Görüldü ibaresi"mavi tik" bile çok tartışılmıştı.

Özel hayatın gizliliğini zorlaştıran bu özellik şimdilik sadece rivayetlerden ibaret. Ancak özel bir BETA uygulamasında kullanılıyor olduğuna dair ciddi iddialar var. 4Chan Her Zamanki Gibi İş Başında "ile sohbet" güncellemesi iddiaları, pek çok teknolojik konuda olduğu gibi yine 4Chan forumundan geldi.

Henüz resmi bir açıklama olmasa da, düşüncesi bile çoğu kişiyi huzursuz etmeye yetiyor. Elbette böyle bir özellik eklenirse bile "opsiyonel" seçenek sunulacaktır.