Yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcuları, Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han ile yönetim kurulu üyeleri tarafından sabah kahvaltısında ağırlandı.

Kahvaltı sonrası açıklama yapan Mobiliyum AVM Yönetim Kurulu Başkanı Timur Han, şunları söyledi: "İnegölspor'umuzun çok kıymetli ve değerli başkanı Eşref Güç ve yönetimine, başta Fatih hocamız olmak üzere teknik ekibine, futbolcularına teşekkür etmek istiyorum. Bizleri kırmadılar. Bu yoğun tempo içerisinde kahvaltıya eşlik ettiler. Eşref başkanımızla uzun yıllardır hasbihal ediyoruz. Bu dönem başkan olmadan öncede istişare ettik. Kendisinin Allah yar ve yardımcısı olsun. Kolay bir kulüp almadı. Zor bir kulübü teslim aldı. Ligde de zor günleri geride bıraktılar. İnşallah hafta sonu sahamızda ağırladığımız Manisaspor maçını da geçerek yükselişimizi sürdürürüz. Ben tekrar kahvaltımıza iştirak ettiğiniz için sizlere teşekkür ediyor, başarılar diliyorum."

Kulüp Başkanı Eşref Güç ise "Sevgili İnegöl Mobiliyum AVM Başkanı Timur kardeşime, İnegölspor başkanı ve yönetimi olarak, futbolcu kardeşlerim, teknik heyet olarak, bugün bizi ağırladığı için kendilerine teşekkür ediyorum. Ben İnegöl Mobiliyum AVM'nin dünya genelinde tek olduğuna inanıyorum. Ayrıca İnegöl'ümüzün gözbebeği, vizyonu, Türkiye'mizin mobilya merkezi,  şuanda 1 numara olduğuna inanıyorum ve görüyorum. Bununla da bir İnegöllü olarak gurur duyuyorum. Kendilerinden Allah razı olsun. Bugün bize zaman ayırdılar. İnşallah Allah hayırlı işler versin. Bu yatırımın karşılığını alsınlar. Tekrar bizleri ağırladıkları için teşekkür ediyorum."ifadelerini kullandı.