Kurum ziyaretlerine devam eden Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş´ı ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaretinde konuşan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Her hafta gerçekleştirmiş olduğumuz kurum ve kuruluş ziyaretlerimiz kapsamında bugün de ilçe yönetimimiz ve belediye meclis üyelerimiz ile beraber İlçe Jandarma Komutanımızı ziyarete geldik. İnegöl köyden mahalleye dönüşen kırsal mahalleleriyle bin kilometre karelik alandan daha büyük bir alanı ve 250 bin nüfusu ile birlikte geniş bir coğrafi alana sahip. Takdir edersiniz ki bu noktada emniyet ve jandarma teşkilatımızın asayiş ile ilgili üzerine düşen büyük sorumlulukları var. İlçe Jandarma Komutanımız Binbaşı Uğur Baş´ın da ekibi ile birlikte büyük bir özveriyle ortaya koydukları performans mizleri mutlu etmektedir” dedi.

Ziyaret gerçekleştirilen binada çok önemli tadilatlar yapıldığını belirten Aktaş, “Bizim de belediye olarak yapılan işlere katkı ve desteklerimiz oldu. Uzun yıllardan beri yapılamayan bu işlerin yapılması noktasında komutanımıza teşekkür etmek istiyorum. Binanın yeniden dizayn edilmesi ile hem askerlerimizin hem de ilçemizde konuşlanan jandarma teşkilatının işlerini daha rahat ve konforlu bir yerde yapması adına güzel bir iş ortaya çıkarılmış oldu. Zaten şehrimiz için yapılan bu güzel işleri kurumlarımız ile koordineli olarak istişare ederek yapmaktayız” dedi.

Aktaş, “Bugün İlçe Jandarma Komutanımız ile genel anlamda bir istişare yapıp, gidişatla alakalı kendileriyle görüşme yapmak istedik. Emniyet ve jandarma teşkilatı mensuplarımızın üstün gayretleriyle şehrimizde asayiş noktasında bir sıkıntı olmaması bizleri sevindirmektedir. Son olarak komutanımızın şahsında huzurlu bir şehirde yaşamamız için özveri ile hizmet vermeye devam eden jandarma teşkilatı mensupları ile Doğu ve güneydoğuda zor şartlar altında vatani görevlerini yerine getiren Mehmetçiklerimizin her zaman yanında olduğumuzu belirtir, selam ve saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.

İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Uğur Baş´ta, Belediye Başkanı Alinur Aktaş nezdinde ilçe yönetimi ve meclis üyelerine gerçekleştirmiş oldukları bu nazik ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.