İnegöl´de bir okulda akıllı tahta faciası yaşandı. Akıllı tahtaya parmağı sıkışan minik öğrenci, İtfaiye ekiplerince kurtarıldı. 
Edinilen bilgilere göre; olay Sezai Karakoç ilk ve ortaokulunda meydana geldi. Öğle arası 1 saatlik boşlukta 7D sınıfında oturan öğrencilerden 12 yaşındaki Melike C., akıllı tahta ile oynadığı sırada, tahtanın arasına parmağını sıkıştı.

BİR TÜRLÜ ÇIKARAMADI

Akıllı tahtanın altındaki deliğe sol elinin yüzük parmağını sıkıştıran minik kız, arkadaşlarından yardım istedi. Başarısız olan öğrenciler, durumu öğretmenlerine bildirdiler.

SABUN SÜRDÜLER AMA YİNE OLMADI

Sınıfa gelen nöbetçi öğretmen minik kızın parmağını sıkıştığı yerden kurtarmak için sıradan bir yöntem olan sabunu parmağa sürdüler. Sabunda da başarılı olamayınca şişen parmağın sıkıştığı yerden çıkarılması için 112 ve İnegöl İtfaiye Arama kurtarma ekiplerine haber verildi.

15 DAKİKA DA KURTARILDI

Sınıfa gelen İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ve 112 Acil Servis Ambulansındaki Sağlık ekipleri, sıkıştığı yerde şişmesi sonucunda bir türlü çıkarılamayan parmağı, çıkarmak için uğraş verdiler. Ekipler, sıkışan parmağın olduğu metal aksamı keserek minik kızı kurtardılar.

AYAKÜSTÜ TEDAVİ

Kurtarılan minik kızın parmağının zarar görmemesi nedeniyle sağlık ekipleri ayakta tedavi yaptılar. Acıları dinen minik kız, Acil servise gitmeyi kabul etmedi. Minik kızın durumunun iyi olduğu bildirildi.
Editör: Süper Kanal TV