İnegöl Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri bölümünde meydana gelen 8 ayrı işyerinden çelik kasa hırsızlığı olayında tutuklu sayısı 3´e çıktı. 17 günden bu yanan aranan firarda yakalandı.
Son 2 aylık süre içerisinde Küçük Sanayi Sitesi Ağaç İşleri Bölümünde faaliyet gösteren 8 ayrı mobilya firmasında kasa hırsızlığı yaşanmıştı. Olaylarla ilgili geniş çaplı araştırma ve soruşturma başlatan Emniyet ekipleri önceki gece, daha öncede hırsızlık olayında kullanılan bir aracı Ortaköy kavşağında durdurmuştu. Araçta yapılan aramalar sonucunda levye, tornavida, maske ve demir çubuk bulunmuştu. Bunun üzerine ekipler, olayı derinleştirerek tahkikata başlayarak hırsızlık olaylarını çözdüler.

YAKALANMADAN BİR SAAT ÖNCE İŞYERİNE GİRMİŞLER

Güvenlik görüntüleri ve şüpheliler 20 yaşındaki C.S. ve 25 yaşındaki Z.K.´nın ifadelerinden yola çıkarak hırsızlık olayı çözülmüştü.

Gözaltına alınan 2 kişi, diğer 7 işyerindeki hırsızlık olaylarını gerçekleştirdiklerini itiraf ederken, tahkikatlar sonucunda emniyet ekipleri, çalınan çelik kasaların peşine düşmüştü. Kasalardan biri Boğazköy Barajında bulunmuştu.

TUTUKLANDILAR

8 ayrı işyerindeki hırsızlık olayına karıştıkları belirlenen 20 yaşındaki C.S. ve 25 yaşındaki Z.K. mahkemece tutuklanırken, 3. Şüpheli Ş.K. 17 günden bu yana aranıyordu.

O DA YAKALANDI

17 günden bu yana firar olan Ş.K. emniyet ekiplerinin titiz takibi sonucunda yakalandı. Yakalanan şahıs dün çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hırsızlık olaylarında tutuklu sayısı 3´e çıktı.
Editör: Süper Kanal TV