Proje Aralık ayında başlayıp Mayıs Ay’ında sona erdi. Projede farklı şehir, farklı okullardan 8 öğretmen ve öğrenciler yer aldı. Bu projede okul öncesi sınıflarını her ay farklı bir atölyeye çevirip, çocukların farklı yeteneklerine, gelişim alanlarına katkıda bulunmak amaçlanmıştır.
Proje başlangıcından itibaren Minik Dâhiler Sınıfı öğrencileri hamur yoğurdular, fermuar açma kapama, düğme ilikleme, pijama katlama, mont giyme ve saç örme gibi birçok beceriyi öğrenme ve hayata geçirme fırsatı buldular. Ayrıca birbirinden farklı  ritim, dans, şarkı, orff, müzogram ve ritmik çizim çalışmaları yaptılar.
Proje kapsamında en büyük ve eğlendikleri etkinliklerden biri de şubat ayı boyunca çocuklar gerek interaktif gerek çalışma sayfaları gerekse çeşitli oyunlar ile eğlenceli ve öğretici kodlama ve eğitici oyun çalışmaları yaptılar. Ayrıca bu etkinliklerin yanı sıra projede yer alan Antalya'daki öğrencilerle mektup arkadaşı olup birbirlerine mektup göndererek farklı bir deneyim yaşamış oldular.
Öğrencilerin birbirinden yaratıcı sanat ve tasarım çalışmaları yaptıkları, çeşitli deneyler, doğa keşifleri ve bilim atölyesi çalışmaları yaparak yaşayarak yaparak öğrenme şansı yakaladıkları proje Aralık ve Nisan ayı içerisinde yapılan tüm etkinliklerin yer aldığı Okul Öncesi Öğretmeni Emine AKAR tarafından hazırlanan interaktif (online) sergi ile sonlandırıldı. Böylelikle Okul Müdürü Fatih ÇALIŞKAN’ın destekleri ile Okul Öncesi Öğretmeni Emine AKAR ve Minik Dahiler Sınıfı başarılı bir eTwinning projesini daha tamamlayarak öğrenciler katılım sertifikalarını aldılar.

Editör: Süper Kanal TV