Bursa-Ankara karayolu üzeri kaplan petrol mevkiinde meydana gelen kaza da tir ile çarpışan otomobil yağmur suyu kanalına düştü. İkisi çocuk 3 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; Bursa-Ankara karayolu üzerinde İnegöl´den Bozüyük istikametine seyir halinde olan sürücü Hasan Metinler yönetimindeki 16 HD 468 çekici, 16 HD 469 Dorse plakalı Tır, iddiaya göre Kaplan petrol mevkiinde önünde seyreden Sürücü Hasan Bal Yönetimindeki 16 PC 034 plakalı özel otomobile arkadan çarptı.

YAĞMUR SUYU KANALINA DÜŞTÜ

Çarpmanın etkisi ile kontrolden çıkan özel otomobil karayolunun ortasındaki yağmur suyu kanalına düşerek yan yattı. Yan yatan özel otomobilde can pazarı yaşandı. Araç içerisinde sıkışan sürücü Hasan Bal ile çocukları 18 yaşındaki Furkan Bal ve 10 yaşındaki Ebrar Bal, İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri ve vatandaşlarca sıkıştıkları yerden çıkarıldılar.

ÇOCUK REDDETTİ, BABA VE KIZI HASTANAYE SEVK EDİLDİ

Araçtan çıkarılan 18 yaşındaki Furkan Bal iyi olduğunu söyleyerek tedaviyi reddederken, Hasan Bal ile kızı 10 yaşındaki Ebrar Bal olay yerinde ilk tedavinin ardından 112 Acil Servis ambulansı ile İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Baba ve kızının sağlık durumlarının iyiye gittiği bildirildi.

ARAÇ KANALDAN ÇIKARILDI

Kanal içine düşen araç çekici yardımı ile çıkarılırken, kısa süreli duran trafik akışı Bölge Trafik ekiplerinin kontrolünde açıldı. Kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü bildirildi.

Editör: Süper Kanal TV