İnegöl Kuyumcular çarşısında faaliyet gösteren kuyumcudaki hırsızlık anı kameralara yansıdı. 2006 yılından bu yana hırsızlık suçundan bir çok sabıkası bulunan hırsız çift, emniyet ekiplerince aranıyor.
Edinilen bilgilere göre önceki gün saat 17.15 sıralarında modern giyimli biri kadın iki kişi, İnegöl kuyumcular çarşısında faaliyet gösteren bir kuyumcuya girerek altın alma bahanesiyle bilezikleri incelediler. Kuyumcu yetkilisinin tezgah üstüne koyduğu bilezikleri inceleyen kadın, el çabukluğu ile iki bileziği cebine attı. Bir süre sonra beğenmediklerini ifade eden iki hırsız, dükkandan çıkarak kayıplara karıştı.

BİLEZİKLERİ SAYINCA HIRSIZLIK ORTAYA ÇIKTI

Kuyumcu yetkilisi işyerini kapatmadan önce yaptığı sayım da 5 bin lira değerinde iki bileziğin eksik olduğunu fark etti.

POLİSE HABER VERDİ

Hırsızlık olayının gerçekleştiğini fark eden Kuyumcu yetkilisi durumu emniyet ekiplerine haber verdi. İşyerine gelen emniyet ekipleri güvenlik kamera görüntülerini incelediklerinde biri bayan iki kişinin altın bilezikleri çaldığını tespit ettiler.

SANİYE SANİYE YANSIDI

Güvenlik kamera görüntülerine göre; kuyumcuya giren biri bayan iki kişinin kuyumcu yetkilisi oyalayarak iki bileziği de el çabukluğu alıp cebine attığı gözler önüne serildi.

2006´DAN BU YANA HIRSIZLIK OLAYLARINA KARIŞMIŞLAR

Güvenlik kameralarına yansıyan iki kişinin kimlikleri tespit edildi. Kimlikleri tespit edilen Nihal Ö. Ve Haydar Ö.´nün 2006 yılından bu yana bir çok hırsızlık olayına karıştığı bildirildi. Emniyet Ekipleri kuyumcuyu soyan kadın ve erkeği arıyor.
Editör: Süper Kanal TV