İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, ulusal ve uluslararası haberlere konu olan Muhammad Mutawalli Asshidiqiy ve Edanur Yıldız çiftini ziyaret etti. Malezya'dan İnegöl'e damat gelmesi nedeni ile ülke gündemine gelen video konferans ile söz merasimi sonrası, Malezya'da da ciddi gündem oluşturdu. Başkan Taban, çifte söz merasimlerini hayırlı olması temennisinde bulunarak, hediyelerini takdim etti.  Muhammad Mutawalli Asshidiqiy ve Edanur Yıldız çifti, Belediye Başkanı Alper Taban'ın çok nazik ve cana yakın olduğunu, İnegöl'ün böyle bir belediye başkanı olduğu için şanslı olduğunu söyledi. 

 

Başkan Taban'ın ikinci ziyareti ise, İnegöl'de gündem olan ve herkes tarafından takdir gören, 15 yıldır sokaklarda ücretsiz Kur'an öğreten İsmail Kızılarslan oldu.

Kızılarslan'ın gönüllü hizmetinden dolayı işyerinde ziyaret eden Başkan Taban, bu gibi davranışların toplum için önemli olduğunu ifade etti.

Kızılarslan ise, Belediye Başkanı Alper Taban'ın kendisini ziyaret etmesinden dolayı çok mutlu olduğunu, Başkanın nazik ziyaretinin kendisi için gurur verici olduğunu söyledi. 

Editör: Süper Kanal TV