Edinilen bilgilere göre İtfaiye kavşağıdan gelip isaören istikametine doğru seyir halinde olan Hülya Y. idaresindeki 16 HC 310 plakalı araç ile Cerrah istikametinden gelip üniversite istikametine gitmekte olan Emine R. yönetimindeki 16 CUR 48 plakalı araçlar kavşak içerisinde çarpıştı. Kaza sonucu kontrolden çıkan Emine R'nin kullandığı otomobil metrelerce sürüklenerek ancak durabildi.


Hurdaya dönen araç sürücü Emine R ile 16 HC 310 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Hilal Ş. yaralandı. Her iki yaralı olay yerine gelen ambulansla inegöl devlet hastanesi acil servisine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza sonucu her iki araçta maddi hasarda meydana gelirken iki sürününde araçları daha yeni satın aldıkları öğrenildi.

Öte yandan bazı vatandaşlar gün boyunca trafik ışıkların yanmaması nedeniyle sürücülerin zor anlar yaşadığı belirttiler. Trafik ekipleri kaza yerinde yaptıkları incelemler neticesinde araçlar çekici yardımıyla kaza yerinden kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma ise sürdürüyor.
Editör: Süper Kanal TV