İnegöl'de değişik sektörlerde işyeri açılmaya devam ediyor. 1941 yılında inegöl sokaklarında başlayan doğal boza serüveni devam ediyor. Abdullah Eroğlu ile Osman Turan birlikte ishakpaşa camii karşısında Bozacı Mehmet isimli işyerini açtı.

Açılışa Belediye Başkanı Alper Taban, Saadet Partisi İnegöl İlçesi Başkanı Hasan Eroğlun yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.Açılış öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alper Taban işyerinin hayırlı olması temennisinde bulundu. Daha sonra İshakapaşa Camii müezzini taraafında dua edildi.  Duanın ardında işyerinin açılışı yapıldı. Açılışa katılanlara boza ikram edildi.

İşyeri ortaklarından Abdullah Eroğlu yaptığı açıklama şunları söyledi. Öncelikle işyerimizin açılışına katılan herkese çok teşekkür ediyoruz. Bizler aslında 1941 yılından bu yana inegöl'de dedemiz Mehmet Eroğlu tarafından inegöl sokaklarında el arabasıyla satılan doğal boza işini aile olarak yıllardır devam ettiriyoruz. Şimdide ortağımız Osman Turan'la birlikte bu işyerinde inegöl halkına daha iyi hizmet vermek için dükkanımızı açtık. Allah bizleri utandırmasın İnegöl halkına en güzel ve kaliteli bozaları satacağız. İsteyen aileler işyerimizde de oturarak bu güzel ürünün tadına bakabilecekler. Her bütçeye uygun fiyatlarımız var dedi.  

Editör: Süper Kanal TV