İnegöl Belediye Başkanı Alper Tabansosyal medya hesabında kendisine küfür eden vatandaşı ifşa etti. Başkan Taban, şu paylaşımı yaptı: "Üzülerek paylaştığım bu küfürlü gönderi için sizlerden özür diliyorum. Ancak şunu net ifade etmeliyim ki; sosyal medyada da olsa kimsenin kimseye edepsizlik yapmaya hakkı yok. Yapılan paylaşımda Başkan Taban'na küfür eden şahşa büyük tepki göstedildi. Gelen tepkiler üzerine o şahıs özür diledi. Mesut Boşak yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Bu gece yapmış olduğum Sayın Belediye Başkanımız Alper Taban İle alakalı paylaşımımdan dolayı öncelikle başkanımız Alper Taban'dan özür dilemek istiyorum. Tüm samimiyetimle söylüyorum kendimde değildim . Uzatmakta istemiyorum nasıl böyle bir yazı yazdığımıda kendime yakıştıramadım. Tüm kamuoyundan ve İnegöl basınını takip eden bu kendime yakıştıramadığım kelimelerden dolayı tekrardan Başkanımız Alper Taban ve tüm İnegöl halkından defalarca Özür diliyorum. Kendimde inanın değildim. affınıza sığınarak helallik İstiyorum. Başkanım ne olur affedin.

Bunuda sosyal medya hesabında paylaşan BaşkanTaban Şu notu düştü.

Kişinin hatası kendisini bağlar. Ancak yine de onu tanıyan ailesi, arkadaşları, yakın çevresi üzülür, mahcup olurlar. Mesut Boşnak'ın şahsım adına yaptığı küfürlü paylaşıma gelen tepkilerden dolayı ailesinin ve evladının etkilenmesini istemem. Mesut Boşnak özür dileyerek kendisine yakışanı yapmıştır.

Editör: Süper Kanal TV