Ramazan ayı kapsamında düzenlenen iftar organizasyonlarını sürdüren İnegöl Belediyesi, iftar programlarının startını geçtiğimiz hafta gazi ve şehit ailelerine yönelik düzenlenen yemekle vermişti. Ardından ülkenin farklı bölgelerinden İnegöl’e gelerek burada eğitimlerini sürdüren üniversite öğrencileriyle iftar sofrasında buluşan Başkan Aktaş, Pazar akşamı da bu yıl liseden mezun olacak 400 öğrenciyi iftarda konuk etti.

Kültür Park içerisinde bulunan Belediye spor salonunda düzenlenen iftar organizasyonuna, İnegöl’de bulunan 31 lisenin bu yıl mezun olacak öğrencileri katıldı. Okul müdürleri ile öğretmenlerin de refakat ettiği yemekğe ayrıca AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, parti yöneticileri, bazı meclis üyeleri ile AK Parti Gençlik Kolları üyeleri de katılım gösterdi.
ALLAH BİRLİK BERABERLİĞİMİZİ BOZMASIN
İftar sonrası öğrencilere yönelik kısa bir konuşma yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “Davetimize icabet ettiğiniz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Biz farklı sofralarda buluşuyoruz böyle. Engellilerle, şehit ve gazi ailelerimizle, Umutelli aileleriyle… Bu akşam da bu yıl İnegöl’de liseden mezun olacak arkadaşlarımızla beraber olalım istedik. Çok değerli Müdürlerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizi görme fırsatı da bulduk. Ayrıca çok değerli AK Parti İlçe Başkanımıza, Gençlik Kollarından katılan arkadaşlarımıza ve meclis üyelerimize de çok teşekkür ediyorum. Allah birlik beraberliğimizi bozmasın. Şimdiden bayramınız da kutlu olsun” dedi.
Öğrenciler de Başkan Aktaş’a kendilerini önemseyerek böyle bir organizasyon tertip ettikleri için teşekkürlerini sundular.
Editör: Süper Kanal TV