Bursa'da tam yaz geldi derken hava gene kapandı. 

Bugün sıcaklık en yüksek 22 derece.

Meteoroloji yetkilileri uyardı: Bugün saat 12.00-15.00 arasında gökgürültülü sağanak yağış beklenmekte. 

Sıcaklık yarın 24 derece olacak. 

Cuma günü termometreler 25'i gösterecek. 

Cumartesi ise 20 derecelik sıcaklık ve sağanak yağış tahmini yapıldı. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, İç Ege, Akdeniz'in iç ve doğu kesimleri, İç Anadolu, Batı ve Orta Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Karadeniz ile Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra Güneydoğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Van'ın güneybatısında yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: İç ve doğu kesimlerde 2 ila 8 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle güney, Marmara, Kuzey Ege, İç Anadolu'nun kuzeyi ve Karadeniz'de kuzey yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

YEREL KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Doğu bölgelerimizde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak şeklindeki yağışların öğle saatlerinden sonra; Diyarbakır, Adıyaman, Siirt, Batman, Mardin, Şanlıurfa, Malatya, Elazığ, Tunceli, Bingöl, Muş, Bitlis, Şırnak, Hakkari ve Van'ın güneybatısında yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (Yerel su baskını, lokal dolu yağışı, yıldırım, yağış anında ani kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına, görüş mesafesinde azalma) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, zamanla doğusunun çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Kocaeli, Sakarya, Yalova, Bilecik ve Bursa'nın doğusunun kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah ve gece saatlerinde doğu kesimlerinde pus ve yer yer sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 22°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak yağışlı.

Editör: Süper Kanal TV