Bursa'da bugün sıcaklık en yüksek 23 derece. Hava çok bulutlu olarak Bursalıları karşıladı. 

Sıcaklık yarın 23 derece seviyesinde seyredecek. Parçalı bulutlu bir hava beklenmekte. 

Bursalılar dikkat!

Meteoroloji yetkilileri uyardı. 

Bursa'da çarşamba günü gökgürültülü olmak kaydıyla, perşembe ve cuma sağanak yağış yüzünü gösterecek. 

Sıcaklık perşembe günü 17 dereceye inecek. 

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; ülkemizin güneybatısının az bulutlu ve açık, Karadeniz, Doğu Anadolu (Malatya hariç), Güneydoğu Anadolu'nun doğusu ile Kocaeli, Sakarya, Bilecik, Çankırı, Yozgat ve Sivas çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin parçalı yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra Rize ve Artvin kıyıları ile Iğdır, Van ve Bitlis'in doğu ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Ülkemiz genelinde 2 ila 5 derece azalacağı ve mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle batı ve kuzeybatı, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunda güney ve güneybatı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette, Orta Karadeniz kıyıları, Muğla kıyıları ve Hakkari çevrelerinde kuvvetlice (30-50 Km/sa) esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Öğle saatlerinden sonra Rize ve Artvin kıyıları ile Iğdır, Van ve Bitlis'in doğu ilçelerinde beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Ani Sel, Su Baskını, Heyelan, Yıldırım, Ulaşımda Aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

MARMARA

Parçalı bulutlu, akşam saatlerine kadar Kocaeli, Sakarya ve Bilecik çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

BURSA °C, 23°C

Parçalı bulutlu.

Editör: Süper Kanal TV