Bursa'da bugün hava sıcaklığı en yüksek 12 derece olarak ölçülmekte.

Meteoroloji yetkilileri hafif yağmur beklendiğini ifade etti.

Bursa'da yarın ve pazar günü yer yer sisle pus görülecek.

Sıcaklıklar 13-16 derece seviyelerinde olacak.

Bursa'da önümüzdeki pazartesi günü de 17 derecelik hava sıcaklığı ve parçalı bulutlu bir hava bekleniyor.

METEOROLOJİK GÖRÜNÜM

Yapılan son değerlendirmelere göre; Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Orta ve Doğu Akdeniz, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun batısı ve Güney Doğu Anadolu ile Ardahan, Erzurum, Muş, Bitlis, Van, Hakkari ve Şırnak çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Akdeniz kıyılarında yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Ardahan, Erzurum, Bingöl, Muş, Bitlis, Van ve Hakkari çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Karaman, Gaziantep ile Kilis çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Sabah ve gece saatlerinde Isparta ve Burdur çevreleri ile Doğu Anadolu'nun doğusunda buzlanma ve don olayı ile birlikte Doğu Anadolu'nun doğusu, Marmara'nın güney ve doğusu ile İç Ege'de yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Batı kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, kuzey kesimlerde 4 ila 10 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzeyli, doğu kesimlerde güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Mersin, Adana, Osmaniye, Hatay, Karaman, Gaziantep ile Kilis çevrelerinde yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek ani sel, su baskını, yıldırım, dolu ve kar erimeleri gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

MARMARA

Parçalı ve az bulutlu, bölgenin doğusunun yer yer çok bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Bu sabah saatlerinde güney ve doğusunda yer yer yoğun olmak üzere sis görülecek.

BURSA °C, 14°C

Parçalı bulutlu.

Editör: Süper Kanal TV