Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, yönetim kurulu üyeleri, mahalle teşkilatları ve parti mensuplarıyla birlikte tam kadro sahaya indi. İnegöl'ün birçok mahallesinde kandiller vesilesiyle yaklaşık 4 bin esnafa ziyaret gerçekleştirilerek çikolata ikram edildi. Gerçekleştirilen ziyaretlerde aynı zamanda, vatandaşların özellikle mahallelerdeki problemleri dinlenerek istişareler yapıldı. Saadet Partisi Mahalle Teşkilatları tarafından sorunlar tek tek not edilerek, çözüm önerileriyle birlikte gündeme getirileceği belirtildi. 
ÇİKOLATALARDAKİ SLOGAN DİKKAT ÇEKTİ
Dağıtılan kandil çikolatalarında ise 'Adil Devlet Adil Paylaşım' sloganı dikkat çekti. Bilindiği üzere Saadet Partisi Genel Merkezi tarafından sosyal medya hesaplarından  'Adil Devlet Adil Paylaşım Seninle Olur' sloganıyla geçtiğimiz haftalarda bir kampanya başlatılmıştı. Bu sloganla verilmek istenen ana mesajda ise; "Milli Görüş'ün kararlı duruşu var. Bu topraklar yandaşın değil, her vatandaşın cennet vatanı. Devletin itibarı bahanesiyle milletten alınanları, yeniden millete teslim edeceğiz. Vatandaşın hakkını yandaşına pay edenlere karşı adil paylaşım diyoruz" ifadeleri vurgulanmıştı.

İNSANLIĞIN SAADETİNİ AMAÇ EDİNMİŞ İNANCIN MENSUPLARIYIZ
Saadet Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, “Peygamber Efendimiz iyinin, güzelin, adaletin, doğrunun rehberi olmuştur. İnsanlık O’nun Miraç’ta vakıf olduğu ilahi sırlarla aydınlanmış, yine onun getirdiği ilahi prensiplerle doğru yolu bulmuştur. Böyle bir peygambere ümmet olmak bizler için şereflerin en yücesidir ama aynı zamanda sorumlulukların da en büyüğüdür. Çünkü bizler bütün insanlığın saadetini amaç edinmiş bir inancın mensuplarıyız. Yanlışın yerine doğruyu, kötünün yerine iyiyi, sömürünün yerine adaleti hâkim kılana kadar çalışmak zorundayız” dedi.

Editör: Süper Kanal TV