Türk Siyasetinin önemli şahsiyetlerinden olan Alparslan Türkeş’in 25. Ölüm yıl dönümü dolayısıyla bir anma mesajı yayımlayan MHP İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, ‘’ Alparslan Türkeş, Türk gençliğine milli ve manevi değerleri aşılayarak, Müslüman Türk kimliği özelliklerine sahip, ülkesi ve devleti için hizmet aşkıyla dolu ülkücü nesiller yetiştirmiştir. ‘’ dedi.
Başkan Ayekin Torun’un mesajı şöyle devam etti:
“EŞSİZ BİR DAVA BIRAKTI”
“Büyük Türk milletinin yetiştirdiği ve Türk milletine hizmet etmeyi ömrünün son anına kadar sürdüren merhum genel başkanımız Başbuğ Alparslan Türkeş’i, aramızdan ayrılışının sene-i devriyesinde rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Milliyetçi- ülkücü camiaya onurla, gururla savunacağı eşsiz bir dava bırakan, büyük devlet adamı Başbuğ Alparslan Türkeş’in fikirlerinin ne denli kıymetli olduğunu bugün daha iyi anlıyoruz. Hayatı boyunca tavrını hep milletinden, vatanından yana koyan bunu da dile getirmekten hiçbir zaman çekinmeyen Başbuğumuzu yürüdüğü yoldan, inandığı davasından ne kendisine reva görülen tabutluklar, neden yapılan işkenceler döndürebilmiştir.”
‘’MHP TÜRKEŞ’İN MİSYONUNU SÜRDÜRÜYOR’’
Alparslan Türkeş, Türk gençliğine milli ve manevi değerleri aşılayarak, Müslüman Türk kimliği özelliklerine sahip, ülkesi ve devleti için hizmet aşkıyla dolu ülkücü nesiller yetiştirmiştir. Başbuğ Türkeş’in en büyük eserlerinden birisi olan idealist ülkücü gençlik, Türk milletinin geleceğinin teminatı olarak her daim nöbetine devam etmektedir. Başbuğ Türkeş’in en önemli mirası ise Türk milletini çağlar üzerinden sıçratarak medeniyet yarışında ön saflara geçirecek aksiyonun siyasi organizasyonu olarak kurulan Milliyetçi Hareket Partisi’dir. Büyük davalar gibi büyük liderlerin de ölümsüz olduğu gerçeğinden hareketle Başbuğ Alparslan Türkeş’in ve onun misyonunu sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi’nin her daim ülkücü Türk gençliği tarafından yaşatılacağından hiçbir şüphemiz yoktur.
“BAŞBUĞ’UN EMANETİ OLAN MHP’Yİ YARINLARA TAŞIYACAĞIZ”
“Böylesi müstesna bir şahsiyeti anmak, ilmek ilmek dokuduğu Milliyetçi Hareketin içinde bir nefer olmak bizler için bir şereftir. Bizler bu inanç ve şuurla, başbuğumuzun bize emaneti olan Milliyetçi Hareketi en iyi şekilde muhafaza ederek, gelecek nesillere aktaracağız. Son nefesimize kadar çizdiği yolda yürüyecek, ifade ettiği ilkelere bağlı kalacağız. Bu duygu ve düşüncelerimle, milliyetçi, ülkücü camianın yönünü kıble, arkasını Türk milleti olarak belirleyen başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere, ebediyete intikal eden ülkü erlerine bir kez daha Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Mekanları cennet, ruhları şad olsun.  Yüce Allah hepsinden razı olsun.”