AK Parti'de istifalar bitmek bilmiyor. Yerelde hemen hemen her gün istifa haberleri gelen AK Parti'ye son kötü haber de Avanos'tan geldi. AK Parti Avanos İlçe Başkanı Fatma Parmaksız, görevinden istifa ettiğini açıkladı. Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre, üç senedir görevde olduğunu belirten Fatma Parmaksız, seçimlere 7 ay kala ‘iş yoğunluğunu' gerekçe göstererek istifa etti.

Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli Milletvekili Nurten Yontar, Emekliler Yılı'nda emekliler açlıkla savaşa terk edilmemeli

"PARTİME YETERLİ DESTEK VEREMEYECEĞİM"
AK Partili Parmaksız, istifa gerekçesini şöyle açıkladı: "2019 Ekim ayında devraldığımız ilçe başkanlığı görevini görev süremiz olan 3 yıl boyunca ben ve ekibim layığı ile ifa etmiş bulunmaktayız. Bu süreçten sonra hem iş yoğunluğum sebebiyle hem de beni her zaman manevi olarak destekleyen babamın vefatı sonrasında, önümüzdeki önemli seçim periyodunda partime yeterli desteği veremeyeceğimi düşündüğüm için tekrar aday olmayacağımı bildiririm."

Editör: Süper Kanal TV