İnegöl’de işlerinin yoğunluğu veya şehir dışından yolculukları nedeniyle iftar vaktinde henüz yolda olan vatandaş ve sürücülere Yeniden Refah Partisi Gençlik Kolları tarafından su, hurma ve kek ikram edildi. 
4 NOKTADA İKRAM YAPILDI
Atatürk Bulvarı, Nuri Doğrul Caddesi, Ahmet Akyollu Caddesi ve İstiklal Caddesinde seyir halinde olan araçlar sinyalizasyon sisteminin bulunduğu noktalarda durduklarında Yeniden Refahlı Gençlerin ikramlarıyla karşılaştı. Vatandaşlar, oruçlarını açabilmeleri için kendilerine su, hurma ve kek veren gençlere teşekkür etti.
GENEL BAŞKANIMIZIN SELAMINI İLETİYORUZ
Yeniden Refah Partisi İnegöl Gençlik Kolları Başkanı Seçkin Cayıklı, “Şehrimizde iftar vaktinin yaklaşmasıyla hareketliliğin ve trafiğin de artmasıyla birlikte iftar vaktinde ulaşım halinde olan vatandaşlarımızın oruçlarını açabilmeleri için hazırlamış olduğumuz iftar paketlerini ikram ediyoruz. Her sene olduğu gibi bu sene de Ramazan ayında iftar saati dışarıda olan vatandaşlarımıza iftarlık paketlerimizi verip Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını iletiyoruz. İftar vaktinin yaklaşmasıyla o telaşın içerisinde iftara yetişme gayretinde olan vatandaşlarımızın yanında olmaya çalışıyoruz. İftara az bir zaman kala onlarla dışarıda olduğumuzu görünce unutulmamalarının vermiş olduğu tebessüm ve hayır dualarını almak bizler için her şeyden daha önemli” şeklinde konuştu.

 

Editör: Süper Kanal TV