İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası 08 Şubat 2026, Pazar günü saat 14:00'de Esnaf Hizmet Binasında yeni başkanını belirleyecek. 2 Adayın yarıştığı seçimlerde Sarı Liste'de eski yönetimde uzun süredir görevde bulunan İsmail Dügen. Dügen bugün düzenlediği basın toplantısında yönetimini tanıttı. Yönetimde yer alan isimler ise şunlar

Yönetim Kurulu (Asil)

Denetim Kurulu (Asil)

  • Taner Eser

  • Kader Şen

  • Enes Çavuş


  • Bayrak Değişimi: Mevcut başkan Erhan Güven’in aday olmayacağını açıklamasıyla, odada bir dönem kapanıyor. İsmail Dügen’in bu süreçte "istişarelerle" aday çıkması, camiada birlik mesajı verme amacı taşıyor.

  • Tecrübe Vurgusu: Dügen'in uzun yıllar oda yönetiminde bulunması, adaylık sürecinde en büyük referansı olarak görülüyor.

  • Hedef Kitle: Listede "usta-çırak" ilişkisine önem veren, esnafın içinden gelen isimlerin tercih edilmesi, üyelerle olan bağın güçlendirilmesini hedefliyor.

  • Öncelikler: Mesleki itibarın korunması, üyelerin haklarının savunulması ve mevcut kazanımların bir adım öteye taşınması vaat ediliyor.

Kaynak: Haber Merkezi