Ortakçı cam fabrikası ile İnegöl de faaliyette olan  İlçe sağlık Müdürlüğü İnsan Sağlığı Merkezi (KETEM) ile ortaklaşa düzenlenen  seminerde, fabrikada çalışan tüm kadınlara   KETEM doktorlarından Fatma Doğan   kadınlarda  kanser hastalığında erken teşhisin önemi  ve  KETEM’in İnegöl de tüm kadınlara  ve erkeklere ücretsiz hizmet verdiğini aktardı.  Seminere  katılan fabrika işçilerine erken teşhisin farkındalığının artması nedeniyle Türk kanser Derneğinin yayın organı olan ‘’Kanseri yenenler kulübü ’’ adındaki kitap da  ücretsiz dağıtıldı.

Fabrika çalışanlarından  Sena Yalın ise, dünya da ve ülkemiz de meme kanserinin simgesi olarak kabul edilen ‘’Pembe Kurdela’’ ile ilgili bir konuşma yaptı.

Hastane randevuları için yeni kural! Hastane randevuları için yeni kural!

Ortakçı Cam Fabrikası yetkilisi Ayşe Ortakçı Kılcıgil ise   fabrika çalışanlarımız bizim için çok değerlidir,  ve 1-31 Ekim ayı meme kanseri olması sebebiyle çalışanlarımızın kanser konusunda   daha  fazla birgiye sahip olmaları için bu etkinliği düzenledi ve her işletmeninde bu şekilde çalışanlarına destek olmaları gerektiğini ve KETEM’in İnegöl de ki hizmetlerini takip ettiklerini ve tüm ekibi çalışmalarından dolayı kutladıklarını ifade etti.

Editör: Süper Kanal TV