İnegöl’de şehir içi ulaşım aksamadan devam ederken, Bursa’daki toplu taşıma yoğunluğunu azaltmak amacıyla İnegöl Ulaşım A.Ş. (İNULAŞ) tarafından önemli bir destek sağlandı. BURULAŞ’ın işlettiği iki hatta, toplamda 10 araçlık takviye yapıldı.

D/23 (Gürsu TOKİ – Metro İstasyonu) hattının yanı sıra, Gürsu – Kestel arasında hizmet veren D/11A hattına da destek verilmeye başlandı. İNULAŞ’a ait araçlar, 20 Mayıs sabahı saat 06:00 itibarıyla D/11A hattında ve D23 hattında seferlerine başladı.

İNULAŞ Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Bayram, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:

“İnegöl’deki ulaşım hizmetlerimizi aksatmadan sürdürürken, Bursa’daki yolcu yoğunluğunu hafifletmek adına BURULAŞ’a destek olmaktan memnuniyet duyuyoruz. D/23 Gürsu TOKİ – Metro İstasyonu ve D/11A Gürsu – Kestel hatlarına toplam 10 aracımızı yönlendirdik. Araçlarımız sabah 06:00’dan itibaren hizmet vermeye başladı. Bu katkı, hem bölgesel ulaşım iş birliğinin bir örneği hem de vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için atılmış bir adımdır.”

İnegöl Kurtuluşspor, 2025-2026 Sezonu İçin "Merhaba" Dedi!
İnegöl Kurtuluşspor, 2025-2026 Sezonu İçin "Merhaba" Dedi!
İçeriği Görüntüle

Bayram, bu desteğin ihtiyaca göre sürdürülebileceğini ve vatandaşlardan gelen geri bildirimlerin yakından takip edildiğini de sözlerine ekledi.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Kaynak: BÜLTEN