İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği, 2. Olağan Genel Kurul toplantısının ardından protokol ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Dernek Başkanı Bahadır Bayraktar ve yönetim kurulu üyeleri, İnegöl Kaymakamı Eren Arslan’ı makamında ziyaret etti.

İnegöl'de Korkunç Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı
İnegöl'de Korkunç Kaza: Bir Ölü, Bir Yaralı
İçeriği Görüntüle

Ziyarette, derneğin kuruluş amacı, bugüne kadar yürütülen sosyal sorumluluk projeleri ve önümüzdeki dönemde hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar hakkında bilgi paylaşıldı. Dernek yönetimi, özellikle İnegöl’de gönüllülük kültürünün yaygınlaşmasına yönelik attıkları adımları ve kent için planlanan faaliyetleri detaylarıyla aktardı.

Samimi bir atmosferde geçen görüşmenin sonunda, İnegöl Kent Gönüllüleri Derneği tarafından hazırlanan özel bir hediye Kaymakam Arslan’a takdim edildi. Kaymakam Eren Arslan, nazik ziyaretleri için dernek yönetimine teşekkür ederek, “Kentimizde gönüllülük bilincini yaygınlaştırmak adına yapılan bu tür çalışmaların her zaman destekçisiyiz”

Kaynak: BÜLTEN