İnegöl Belediyesi’nde şehrin gelişimi ve vatandaşlara en iyi hizmetin sunulması adına gece gündüz mesai harcayan personel için Belediye Başkanı Alper Taban’ın talimatıyla doğum günü kutlaması düzenlendi. İnegöl Belediyesi’nde her ay düzenli olarak gerçekleştirilen doğun günü buluşmalarının ilki Mart ayında yapılmıştı. Haziran ayında dünyaya gelen personellerin doğum günü de bugün Beşinci Mevsim Kültür Merkezinde yapılan buluşmayla kutlandı.

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ile İnsan Kaynakları Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen organizasyonda, önce personellere İnegöl Mutfağında öğle yemeği ikram edildi. Ardından Beşinci Mevsim Kültür Merkezi çok amaçlı salonunda buluşma gerçekleştirildi. Program açılışında kısa bir konuşma yapan İnsan Kaynakları Müdürü Osman Kalkan, “Herkese hayırlı ve sağlıklı ömürler diliyorum. Yaşam sürecini olabildiğince güzel yaşamak, katma değeri yüksek zaman yaşamak çok önemli. İnsan ömrüne güzel hatıralar sığdırabilmeli. Kurum olarak da amacımız mutlu ve müreffeh insanların yaşadığı bir şehir oluşturmak. Bu hedef doğrultusunda, bu ortak anlayış doğrultusunda her birimiz taşın altına elimizi koymalıyız” dedi.

ORTAK PAYDAMIZ İNEGÖL

Ardından Belediye Başkanı Alper Taban personele hitaben bir konuşma yaptı. Doğum günü kutlamalarının her ay devam edeceğini ifade eden Başkan Taban, “Bugün sizleri toplama amacımız, her biriniz Haziran ayı içerisinde dünyaya geldiniz. Yaşın hiçbir önemi yok 7’de de olsak 70’te de olsak. Hatırlamak ve hatırlanmak da önemli. Bu duyguları yaşayalım, yaşatalım istiyoruz. Yoğun temponun arasında böyle duraklar vererek birbirimizi dinleyelim, daha iyi anlamaya çalışalım istiyoruz. Burada ortak paydamız İnegöl. Bugün de doğum günü vesilesiyle sizlerle hasbihal edelim ve bu özel günü kutlayalım istedik. Bu ay 16 müdürlüğümüzden çalışanlarımız var. İnegöl Belediyesi 1870 yılında kurulmuş köklü bir kurum. Burada bizler geçiciyiz, sizler ise kalıcısınız. Sizlerin mutlu, memnun, huzurlu olmanız önemli. Bunlar olunca verimlilik de olacaktır” diye konuştu.

Konuşmaların ardından tüm personelle birlikte pasta kesildi. Daha sonra personele hediye takdimi yapıldı.