Army of Fighters 5, 26 Aralık gecesi İstanbul Şişli’de, Türk kickboksunun ulusal ve uluslararası gücünü bir kez daha gözler önüne seren bir organizasyon olarak gerçekleştirildi. Geceye hem verilen mesajlar hem de öne çıkan sporcular damga vururken, organizasyon spor kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.
Gecenin öne çıkan isimleri arasında İbrahim Murat Gündüz, hayırsever iş insanı Mehmet Cezaoğlu ve Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden ünlü kickboksçu Serkan Özçağlayan yer aldı.
Face to Face ve Tartılar 24 Aralık’ta Yapıldı
Organizasyon öncesinde, 24 Aralık’ta, maçların gerçekleştirileceği Şişli’deki Grand Cevahir Hotel’de, Army of Fighters 5’te ringe çıkacak dövüşçüler face to face karşılaşma yaptı. Tartılar gerçekleştirildi, kilolar ölçüldü.
Basın mensuplarının yoğun ilgi gösterdiği bu program, organizasyonun profesyonel yapısını ve disiplinini net biçimde ortaya koydu.
İbrahim Murat Gündüz’ün Mesajı Gündem Oldu
Face to face programı sırasında kısa bir konuşma yapan İbrahim Murat Gündüz, kullandığı ifadelerle geceye damga vurdu. Gündüz konuşmasında:
“Türk korkak olmaz, korkaktan Türk olmaz.”
sözleriyle salondaki sporculara ve izleyicilere net bir mesaj verdi.
Konuşmasının devamında İbrahim Murat Gündüz, Türkiye’yi dünya arenasında en iyi şekilde temsil eden tüm Türk sporcuları tebrik etti, başarılarının devamını diledi.
Mehmet Cezaoğlu’na Özel Teşekkür: “Değerli Büyüğüm”
İbrahim Murat Gündüz, konuşmasında hayırsever iş insanı Mehmet Cezaoğlu’na da özel bir yer ayırdı. Cezaoğlu’ndan “değerli büyüğüm” sözleriyle bahseden Gündüz, Türk sporuna verdiği katkılara dikkat çekti.
Gündüz, Mehmet Cezaoğlu için şu ifadeleri kullandı:
“Değerli büyüğüm Mehmet Cezaoğlu, Türk sporuna verdiği desteklerle her zaman örnek olmuş bir isimdir.
Türk sporuna katkılarından dolayı kendisine teşekkür ediyorum.”
Hayırsever kimliğiyle ve spora verdiği destekle tanınan Mehmet Cezaoğlu’nun, bu katkılarının spor camiasında takdirle karşılandığı belirtildi.
Serkan Özçağlayan Geceye Damga Vurdu
Türkiye’yi uluslararası arenada başarıyla temsil eden ünlü profesyonel kickboksçu Serkan Özçağlayan, Army of Fighters 5 gecesinin en dikkat çeken sporcularından biri oldu. Performansı ve kariyeriyle geceye damga vuran Özçağlayan, izleyicilerden ve spor otoritelerinden tam not aldı.
Glory Kickboxing organizasyonu ile sözleşmesi bulunan Türk-Hollandalı kickboksçu Serkan Özçağlayan’ın, dünyaca ünlü dövüşçü Gökhan Saki’nin kuzeni olduğu spor çevrelerinde bilinen bir detay olarak dikkat çekti.
Glory Kickboxing gibi dünyanın en prestijli organizasyonlarından birinde sözleşmeli olarak yer alan Serkan Özçağlayan, elde ettiği başarılar ve zaferlerle Türkiye’yi uluslararası arenada gururla temsil etmeye devam ediyor.
TV8.5’te Canlı Yayınlandı, Geniş Kitlelere Ulaştı
Army of Fighters 5, TV8.5 ekranlarından canlı olarak yayınlandı. Organizasyonun, yayın sırasında çok geniş bir izleyici kitlesine ulaştığı, izlenme oranlarının yüksek olduğu ve gecenin spor yayınları arasında öne çıktığı ifade edildi.
Canlı yayın sayesinde organizasyon, yalnızca salondaki izleyicilerle sınırlı kalmayarak Türkiye genelinde ve yurt dışında da geniş bir kitleye hitap etti.
Army of Fighters 5 Şişli’de Gerçekleştirildi
Türkiye’nin profesyonel kickboks sahnesinde önemli bir yere sahip olan Army of Fighters, AOF 5 ile uzun bir aranın ardından yeniden izleyiciyle buluştu. Organizasyonun mimarı Erkan Keskin, ortaya koyduğu yapı ve yayın gücüyle Türk sporunun uluslararası vizyonuna katkı sundu.
Gözler Şişli’deydi
Army of Fighters 5,
26 Aralık 2025 gecesi,
Grand Cevahir Hotel – Şişli / İstanbul’da
saat 21.30 itibarıyla gerçekleştirildi. https://www.okuhaber.com/mehmet-cezaoglu-ve-ibrahim-murat-gunduz-arkasinda-army-of-fighters-5te-kartlar-aciliyor/
https://www.dikgazete.com/haber/ibrahim-murat-gunduz-den-istanbul-dan-dunyaya-mesaj-army-of-fighters-5-te-son-soz-bu-gece-980170.html
https://teletype.in/@ibrahimmuratgunduz
#ibrahim-murat-gunduz




