Bozdoğan-29'a 23 gözaltı! Bozdoğan-29'a 23 gözaltı!

 Ağrı'nın Tutak ilçesinde yolcu otobüsü ile yakıt yüklü bir tanker kafa kafaya çarpıştı. Kaza sonrası iki araçta da yangın çıkarken acı olayda 7 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 2'si ağır olmak üzere 11 kişinin de yaralandığını söyledi.

Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen trafik kazasında tanker ile yolcu otobüsü çarpıştı. Kaza sonrası araçlarda yangın çıktı. Çarpışmanın etkisiyle alev alan araçları, itfaiye ekipleri söndürdü. Jandarma ekipleri bölgede geniş güvenlik önlemi aldı. Kaza nedeniyle Ağrı-Patnos karayolu trafiğe kapandı.

Yaşanan feci kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yaptığı açıklamada 2'si ağır 11 kişinin yaralandığını açıkladı. Koca, açıklamasında "Bugün maalesef bir diğer trafik kazası da Ağrı Tutak karayolunda bir otobüsün tankere çarpması sonucu yaşandı. 7 kişinin hayatını kaybettiği kazada 2'si ağır 11 yaralı var. Vefat edenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Son Dakika! Ağrı'da yolcu otobüsü ile yakıt yüklü tanker kafa kafaya çarpıştı: 7 ölü, 11 yaralı

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, kazayla ilgili Tutak Cumhuriyet Savcılığının soruşturma başlattığını bildirdi. Bozdağ, konuyla ilgili sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, kazada hayatını kaybeden kişilere Allah'tan rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık da kazanın ardından Bakanlığın psikososyal destek ekiplerinin olay yerinde bulunduğunu, ailelerin durumunu yakından takip ettiklerini bildirdi. Yanık, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Ağrı'nın Tutak ilçesinde meydana gelen kazada vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum. Bakanlık olarak psikososyal destek ekiplerimizle olay yerindeyiz. Ailelerimizin durumunu yakından takip ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Editör: Süper Kanal TV