Fenerbahçe'de ekim ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu toplantısı başladı.

SARAN, KOÇ VE YILDIRIM KATILDI

Toplantıda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu hazır bulunurken, Sarı-Lacivertli kulübün eski başkanları Ali Koç ve Aziz Yıldırım da yer aldı.

Adana 1954 Elazığspor maçını canlı izle
Adana 1954 Elazığspor maçını canlı izle
İçeriği Görüntüle

Fenerbahçe'nin borcu 395 milyon Euro olarak açıklandı.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün kritik Ekim Ayı Olağan Yüksek Divan Kurulu Toplantısı, Sarı-Lacivertli camianın önemli isimlerini Faruk Ilgaz Tesisleri'nde bir araya getirdi.

Kulübün geleceği ve gündem konularının ele alınacağı bu önemli toplantıya, camianın mevcut ve eski başkanları tam kadro katılım sağladı. Toplantıda, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Sadettin Saran ve Yüksek Divan Kurulu Başkanı Şekip Mosturoğlu hazır bulunurken, Sarı-Lacivertli kulübün eski başkanları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın da yer alması dikkat çekti.

Fenerbahçe'nin borcu, 31 Ağustos 2025 itibarıyla 395 milyon Euro olarak açıklandı.

Kaynak: Haber Merkezi - Sosyal Medya