AFAD, İstanbul Silivri açıklarında 6.2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu. Yerin 6,99 kilometre derinliğinde gerçekleşen sarsıntı, kent genelinde paniğe yol açtı.

Bakan Yerlikaya'dan şehit Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Taş için taziye Bakan Yerlikaya'dan şehit Jandarma Uzman Çavuş Şükrü Taş için taziye

Korkudan camdan arabanın üstüne atlayanlar, depreme canlı yayında yakalanıp feryat edenler gibi depreme anına ilişkin sosyal medyada bir çok video ortaya çıktı.

Depreme medresede yakalandılar! Hep beraber secdeye gittiler

DEPREM ESNASINDA SECDEYE GİTTİLER

Depreme eğitim gördükleri medresede yakalanan Kur'an talebelerinin deprem sırasında yaptıkları da dikkat çeken görüntüler arasına girdi. Deprem esnasında secdeye kapanan hoca ve talebelerin görüntüleri sosyal medyada gündem oldu.

Kaynak: Haber Merkezi - Sosyal Medya