Çocuklar için güvenli bir oyun alanı olan Dadaland Çocuk Eğlence Merkezi & Cafe, Sibel Demirhan, Ümit Demirhan, Nadire Bilgin ve Nevzat Bilgin tarafından hayata geçirildi. Açılışa İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, Bursa İl Jandarma Komutan Yardımcısı, İnegöl'deki siyasi parti başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.
Açılış önce bir konuşma yapan İşletme sahiplerinden Sibel Demirhan şunları söyledi. Dadaland İnegöl'ün açılış törenine hoş geldiniz, şeref verdiniz"
Bugün burada sizlerle aynı heyecanı paylaşmanın büyük mutluluğu ve gururu sürüyor. Biz iki kardeşiz, ondan önce eğitimciyiz. Yıllarca çocukların yaşadıkları dokundu; Buradaki hayallerine, gelişimlerine, mutluluklarına tanıklık ettik. Bize göre bir çocuğun en güzel öğrenme yolu, kendine güvenen ve mutlu insanların yaygın büyümesidir. İşte Dadaland,tam da bu inançla doğdu. Burada sadece oyun oynanıyordu ya da bir şeyler yenilip içilen bir mekan olarak değil, çocukların kahkahalarının yankılandığı, ailelerin huzurla vakit geçirdiği, sevginin ve güvenin hissedildiği bir yaşam alanı olarak tasarlandı.
Çocuklarımızın söz konusu olduğunda hiçbir ayrıntıyı şansa bırakmadık. Temizlik ve hijyen bizim için tercih değil, vazgeçilmez bir sorumluluktur. Oyun alanlarımızdan mutfağımıza kadar her yerde en yüksek bakım devam etmektedir. Mutfağımız da bizim en çok gurur duyduğumuz alanlardan biri. Misafirlerimize sunduğumuz birçok lezzet, kendi mutfağımızda günlük olarak hazırlanıyor. El yapımı ürünler, taze özellikler ve özenli üretim anlayışımızla hem kullanılanın hem ailelerimizin tüketilebilirliği lezzetler sunuyoruz. Çünkü bizdeki kalite,önce kullanılmaya başlar.
Bugün açılışını yaptığımız bu güzel yer aslında bir hayalin modeline dönüşmüş hali. Bu hayalin temelindeki ticaretten önce çocuk sevgisi, eğitimcilik ruhu ve ailelerin bize duyacağı güven var.ve şimdi yeni hayallere ve yeni ufuklara ALEMDAR AİLESİ ortaklığı ile yol alacağımız, Dadaland İnegöl şubemiz ile hizmetinizdeyiz.
Buradan her çocuğun ağırlığının bir gülümsemesi, her anne ve babasının gönlünde "İyi ki gelmişiz." duygusu bırakabilirsek, bizim için bundan daha büyük bir başarı olmayacak.
Diğer işletme ortağı olan Nadire Bilgin ise şunları söyledi. Ve konuşmamamı, bir kardeş olarak kalbimden geçen birkaç cümleyle bitirmek istiyorum
Bu gün bu kapıların birlikte açılmasının gururunu
yaşıyoruz. Dilerim bu kapıdan içeri giren onun çocuk kahkahalarını, ailesinin huzurunu, bizlerin emeklerinin karşılığını buluruz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, Dadaland'ın neşesi ve gülüşmelerinin hiç eksik olmasın hepiniz hoş geldiniz, şeref verdiniz...
İşletme sahiplerinin ardından Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın'da bir konuşma yaptı. Aydın İnegöl'e açılan işletmenin hayırlı olması diledi. Konuşmaların ardından dua yapıldı. Dua sonrası açılışa katılan protokol üyeleri tarafından Dadaland Çocuk Eğlence Merkezi & Cafe'nin açılış gerçekleştirildi.
Next



