İMASKOP’ta bu akşam gerçekleştirilecek kongre öncesi başkan adayı Bülent Temelli; “Bir süredir tamamen kişisel sebeplerle ara verilerek adeta bir yol ayrımına gelmiş olan kooperatif çalışmalarımızın akıbeti için, sizlerin görüş, öneri ve destekleri doğrultusunda bir karar verilmesi gerekmektedir” dedi.
İMASKOP’ta beklenen kongre bu akşam gerçekleştirilecek. İki adaylı seçimde Özcan Ayhan ile Bülent Temelli yarışacak.
Başkan adayı Bülent Temelli, sosyal medya hesabından kongreye ilişkin yaptığı açıklamada ortaklara seslenerek; “Siz değerli tüm ortaklarımızın, kooperatifimizin geleceği için büyük önem taşıyan bu akşamki genel kurulumuza katılımını önemle rica ediyoruz. Bir süredir tamamen kişisel sebeplerle ara verilerek adeta bir yol ayrımına gelmiş olan kooperatif çalışmalarımızın akıbeti için, sizlerin görüş, öneri ve destekleri doğrultusunda bir karar verilmesi gerekmektedir. Bugüne kadar 529 üyemizi ilgilendiren düşüncelerimizi; hem kamuoyunu rahatsız etmemek hem de çok önem verdiğimiz kooperatifimizin kurumsal kimliğine zarar vermemek adına, basında veya sosyal medyada yapılan genel paylaşımlar yerine ortaklarımızla bireysel olarak paylaşmayı uygun gördük” ifadelerini kullandı.
Temelli; “Asıl olması gerekenin, siz değerli ortaklarımızın menfaati doğrultusunda kooperatifimizin amacına ulaşması olduğu bilinciyle; kurum, kuruluş, STK, vatandaş ve hatta üyelerimizin herhangi bir tarafgirlik içerisine sokulmamasına özen gösterdik.
Tek konuşulacak yerin genel kurulumuz olduğu düşüncesiyle, tüm ortaklarımızı bu akşam yapılacak olan genel kurulumuza davet ediyor, alınacak kararların kooperatifimiz için hayırlı olmasını diliyoruz” diyerek açıklamasını sonlandırdı.




