Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Teknopark İstanbul’da Armelsan’ın yenilikçi deniz sistemlerini ziyaret etti.İSTANBUL (İGFA) - Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Türkiye’nin savunma sanayiinde 3 bin 500 firmayla önemli bir ilerleme kaydettiğini açıkladı.

95 bin çalışanın akıl ve alın teriyle tam bağımsızlık hedefi doğrultusunda çalıştığını belirten Bakan Kacır, Teknopark İstanbul’da Armelsan’ı ziyaret ettiğini ve firmanın deniz sistemlerinde geliştirdiği yenilikçi teknoloji çözümleriyle gurur duyduğunu ifade etti.

Erzurum'a elektrikli dev yatırım Erzurum'a elektrikli dev yatırım

Bakan Kacır, savunma sanayiine güç katan girişimleri desteklemeye devam edeceklerini, özellikle Ar-Ge ve üretim faaliyetlerine katkıda bulunacaklarını vurguladı.

Kaynak: İGF