Ayhan Kızmaz Turizm Kemalpaşa Mahallesi Atatürk Bulvarı Halit Tufan Sokak 3. ;Noter üstünde hizmete girdi. Açılışa İnegöl Kaymakamı Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, Siyasi Parti Başkanları, Dernek Oda başkanları ve çok sayıda davetli katıldı.
Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasının ardından Firma sahibi Ayhan Kızmaz bir konuşma yaptı. Kızmaz açılışa katılan herkese teşekkür ederek şunları söyledi. Kızmaz Turizm olarak bugün açılışımızı gerçekleştiriyoruz. Burası bir aile şirketi, Eşim ve çocuklarımızla en iyi şekilde hizmet etmek için buradayız. Tekrar açılışa katılan herkese teşekkür ediyorum.

Belediye Başkanı Alper Taban ise yeni işyerlerinin İnegöl'de açılması kendilerini sevindirdiğini belirterek, işyerinin hayırlı olması temenlisinde bulundu.

İtso Başkanı Yavuz Uğurdağ'da işyerinin İnegöl ve firma sahibine hayırlı olmasını diledi.

Son olarak konuşan İnegöl Kaymakamı Eren Arslan artık kendisininde burada misafir olduğunu belirerek açılışa katılan ve İnegöl halkından öncelikle helallik istedi. Arslan işyerinin inegöl'de hayırlı olmasını diledi.

Konuşmaların ardından Ayhan Kızmaz Turizm dualar eşliğinde açılışı yapıldı. Açılış sonrası davetlilere aşure ikramı yapıldı.
Next


