İNEMDER tarafından ANKA Balo Salonu’nda iftar organizasyonunu düzenlendi. Programa İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi, siyasi parti temsilcileri, meslek odası başkanları, STK başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlayan program oruçlar açıldıktan sonra ezgiler ve selamlama konuşmalarıyla devam etti.

DAHA GÜZEL İŞLER İÇİN ÇABA SARF ETTİK
Programın açılış konuşmasını yapan İnegöl Emlak Müşavirleri Derneği Başkanı Melih Uçaravcı, “Pandemi sürecinde böyle güzel buluşmalar bizlere nasip olmamıştı. Göreve geldiğimiz ilk günden bu yana her zaman birlik olalım, daha güzel işler yapalım diye çaba sarf ettik. Bu akşamda Rabbim bize bir iftar sonrasında buluşmayı nasip etti. Bizlere destek olan sponsor firmalarımıza ve bizleri kırmayarak buraya kadar gelen herkese çok teşekkür ederim. Hayırlı ramazanlar dilerim” dedi.

Ardından konuşan İTSO İnşaat ve Emlak Komitesi Başkanı Bülent Tanrıkulu bir konuşma yaptı.

ERDAL ÇELEBİ ARTIK MİSAFİRİMİZ DEĞİL EV SAHİBİMİZ
“Uzun süredir böyle birlikte organizasyonlar yapamıyorduk, bugün çok güzel bir tablo görüyorum. Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum.  Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi de artık bizim misafirimiz değil ev sahibimiz sayılır. Kendisine de hoş geldin diyorum. Bayramınızı da şimdiden tebrik ediyorum, hayırlı akşamlar diliyorum.”

İNEGÖL BİR BÜTÜNLÜĞÜN ÖRNEĞİNİ SERGİLİYOR
İnegöl’ün ekonomik anlamda Türkiye’nin birçok ilinin önüne geçtiğini belirten Bursa Emlak Müşavirleri Esnaf Odası Başkanı Erdal Çelebi,  “Yaklaşık 1 buçuk milyar lira ihracat hacmine ulaşmış, Bursa ekonomisine güçlü katkı sunan İnegöl’ün gücünü bu akşam bir kez daha görmüş bulunmaktayım. Siyasetiyle, ticaretiyle, turizmiyle, tarımıyla ve esnafıyla gerçekten de bir bütünlüğün örneğini sergiliyorsunuz. Ben, Bursa Emlak Müşavirleri Odasını temsilen sizlere teşekkür ederim. Artık bizim de bir tarafımız İnegöllü oldu, bundan dolayı da bu güzel tablodan gurur duyuyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum.”

ÖRNEK ŞEHİR İNEGÖL ÜRETMEYE VE BÜYÜMEYE DEVAM EDECEK
“Son olarak konuşan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl’ün örnek ve marka bir şehir olduğunun üstünü çizerek şu ifadeleri kullandı;  “1.8 milyon dolar ekonomik büyüklüğe, 1.4 milyon dolar ihracat hacmine, 1 milyar dolar ihracat fazlası verdi. İlçemiz sanayi alanında ciddi bir emekle büyüme sarf ediyor. Başta mobilya sektörün, tekstil sektörü, bunun yanında inşaat sektörü ve içerisinde emlak müşavirlerimiz, şehrimizin büyümesine katkı sağlayan sektörler. Şehrimizi hep birlikte büyütüyoruz. Biz sanayicimize güveniyoruz, bu rakamlar katma değerli şekilde gelişerek daha da artacak. İnşaat sektörü ve emlak sektörü bu şehre katkı sağlayan sektörlerin başında geliyor. Sanayi büyürken şehirleşme ve yapılaşma da aynı oran ve doğrultuda büyümesi gerekiyor. İnanıyorum ki tüm sektörlerimizle şehrimizi geleceğe taşıyacağız. Melih kardeşime bu organizasyon için teşekkür ediyorum. Hayırlı akşamlar diliyorum.”

Editör: Süper Kanal TV