Süper Ligde fırtınalar estiriyordu! Ünlü futbolcu yaşamını yitirdi Süper Ligde fırtınalar estiriyordu! Ünlü futbolcu yaşamını yitirdi

Gürsu’da, Gürsu Yenidoğan Spor Kulübü ile İnegöl Karadeniz Güven Spor Kulübü arasında oynan Süper Amatör Lig maçında taraftarlar polise saldırdı. 1 polis memuru bir futbolcu yaralandı.
Yaşanan olaylar sonrası Karadeniz Güvenspor yönetimi bir basın açıklaması yayınladı.
Olaylarda bir polis ve bir futbolcunun yaralandığını belirtilen açıklamada “Bugün Gürsu’da yaşadıklarımız Bursa futbol tarihinin hafızasına kara leke olarak geçmiştir. Futbolun saha içinde oynandığını unutanlar teknik heyetimiz ve futbolcularımıza resmen taş yağdırdılar. İnsan hayatının kıymetini bilmeyen bu kendini bilmez güruh, görev başındaki bir polis memurunun ve sahada mücadele eden bir futbolcumuzun yaralanmasına neden olmuştur.”
OLAYIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
“Bursa Amatör Futbolunun köklü ekibi Karadeniz Güvenspor olarak bu olayın takipçisiyiz. Elimizde fotoğraf ve videolarla delillerimiz mevcuttur. Sahada futbol oynamaya elverişli olmayan ortamda müsabakanın hakemleri maçı oynatmak için yoğun mücadele vermesine rağmen rakip taraftarlarının saldırıları sonucu, futbol tarihinde kara leke olacak görüntüler ortaya çıkmıştır. “
ŞAMPİYONLUĞUMUZA ENGEL OLAMAYACAKSINIZ
“Korkmayın ellerinizdeki taşlarla sopalarla bizi şampiyonluk yolundan edemeyeceksiniz. Sadece şampiyon olmamıza basit bir engel olacaksınız. Lig uzun bir maraton ve sizleri sahamızda daha misafir edeceğiz.”

Öte yandan geçen hafta inegölde oynanan Osmaniyespor ile Gürsu Yenidoğan maçında da benzer olay yaşanmıştı. 

Editör: Süper Kanal TV