Saadet Partisi  Şubat ayı ilçe divan toplantısı, Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıya; Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Mahmut Arıkan,  Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Ömer Yazgan, Bursa İl Yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.

MİRAÇ GECESİNDE TAM KADRO SAHADA OLACAĞIZ

Mahalle başkanları ile birim başkanları raporları ardından konuşan İlçe Başkanı Hasan Eroğlu “Rabbim bu buluşmamızı hayırlı kılsın. Şehitler haftasındayız. Şehidimiz Metin Yükselin bugün vefatının 43. yıl dönümü. Dualarla anıyoruz, Allah ona ve bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Bu hafta sonu Erbakan Hocamızın vefatının 11. yıl dönümü. İnşallah birçok etkinlikle hocamızı yad edeceğiz. Allah kendisinden razı olsun. Rabbim bizleri cennetinde buluştursun.  Önümüzdeki Pazar günü Miraç  Gecesi. Teşkilat olarak bir program hazırladık. O gece yaklaşık 4 bin esnafımıza ziyaret gerçekleştireceğiz. Şimdiden teşkilatlarımızın hazırlanmasını rica ediyorum.  Bizler bu önemli gecede insanlarımıza dokunmak için sahaya ineceğiz.  10 Mart itibariyle de yeni binamızda faaliyete başlayacağız bunu da belirtmek istiyorum” dedi.

ANLATMAYA ARA VERİP DİNLEYECEĞİZ

“İlerleyen süreçte teşkilatın üye ve vatandaş buluşmaları gerçekleştireceğini belirten Eroğlu, “ Her mahallemizin kendi meydanında, yoğun alanlarında buluşmalar tertip edeceğiz. Üyelerimizle, vatandaşlarımızla kaynaşıp dinlemiş olacağız. Önümüzdeki süreçte anlatmaya ara vereceğiz dinleyeceğiz.  İnşallah İnegöl’ümüzün tamamını dinlemiş olacağız. Güzel günler, Saadetli günler bizi bekliyor. Hep birlikte başaracağız. İnşallah en kısa zamanda partimizin zaferine vesile olacağız. Hayırlı akşamlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Ardından konuşan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Arıkan ise şu ifadeleri kullandı;

ÖVERİLİ ÇALIŞAN İNEGÖL TEŞKİLATINA ÖZELLİKLE TEŞEKKÜR EDİYORUM

“İnegöl İlçe Teşkilatı’na özverili çalışmaları nedeniyle öncelikli olarak teşekkür ediyorum.  Yıllardır bazı olumsuz tablolarla karşılaştık ama teşkilatlarımızın ışığını hiçbir zaman söndürmedik. Vatandaşlara Ak Parti ile Saadet Partisi’nin farkını, Milli Görüş’ün farkını güç olsa da anlatmayı başardık. Şu anda malumunuz dünyada yaşanan sıkıntılar var bir de bizi yönetenlerin neden olduğu sıkıntılar var. Bizi idare edenler maalesef hatalarını kabul etmiyorlar ve uyarıları dikkate almıyorlar. Yaşanan sıkıntıları hep birilerine yüklüyorlar ve sıkıntılar devam ediyor. Ne refah, ne insan hakları, ne adalet hiçbir şey kalmadı. Kendi iktidarlarını devam ettirebilmek için her yolu denediler. Türkiye’deki insanların refahını değil kendi azınlıklarının refahını düşündüler.”

İKTİDAR KENDİSİNE ALİM GRUBU TÜRETTİ

“Bu 20 yıllık süreçte bir de kendilerine kadrolu fetva alimleri türettiler. Bunların istediklerine doğru demeleri için yanlışlara ses çıkarmamaları için bu adamları sürekli kullandılar. Bu alim grubu öyle bir hale geldi ki iktidar ne derse onay ve fetva makamı oldu.  Bunlara inanan vatandaşlar hem dünyalarını hem de ahretlerini kazandıklarını düşündüler ama ikisini de kaybettiler.”

OYLARI DÜŞTÜ İMRALI İLE TEMAS EDECEK KADAR DÜŞTÜLER

“Daha bundan birkaç hafta önce cumhurbaşkanımız çıktı dedi ki ‘Silivri’de yatan şahıs hesabını İmralı’dakine verecek’ dedi. Bunu bir muhalefet partisi söyleseydi yer yerinden oynardı ama söyleyen belli olunca o alim grupları, yalak gazeteci tayfası durumu masumlaştırdı ve seslerini çıkarmadılar. Geldiğimiz nokta oyları düşünce, İmralı’daki vatandaşla temas etmek durumuna kadar düştüler. Bu detayı yakalayabilen tek siyasi hareket ise Saadet Partisi oldu. Tabi HDP üzerinden algıyı ise bizlere yapıyorlar.”

ÜLKEMİZ MADDİ MANEVİ  ZARARDA

“20 yıl öncesine göre ahlaki ve maddi olarak çok büyük zarardayız. Ülkemizin genel muhasebesini yaptığımız zaman tablo maalesef acı çıkıyor. Şu anda ülke öyle bir yere geldi ki iktidara oy verenlerde eleştirmeye başladı. Vatandaşlarımız iktidara her seçimde ne istediyse verdi. Milli Görüş gömleğini çıkarttıkları için attıkları her adımda yanlışa ve yolsuzluğa bulaştılar.”

AYRIŞTIRMADAN HİZMET EDECEĞİZ

“Bu ülkeyi inşallah Milli Görüş toparlayacak, iktidara gelecek İslam Medeniyetinin menfaatine  çalışacağız. Herkesi kucaklayacağız, herkesle çalışacağız ve ayrıştırmadan hizmet edeceğiz. Milli Görüş’ün büyüklüğü oyla ölçülmez. Biz önümüzdeki seçimde Allah’ın da yardımıyla inşallah iktidar ortağı olacağız. Bu yolda da hep birlikte çalışacağız. Yeniden Büyük Türkiye’yi kuracağız. Bütün vatan evlatlarını bu çatı altına siyasete davet edeceğiz.”

Toplantı sonunda başarılı bulunan mahalle teşkilatlarına, Genel Başkan Yardımcısı Arıkan tarafından hediyeleri takdim edilerek program sonlandırıldı.

ÇAMLIDERE’YE ZİYARET

Genel merkez yöneticileri aynı zamanda, Erbakan Hoca’nın Rumeli Beylerbeyi unvanıyla hitap ettiği Halil İbrahim Çamlıdere’yi ziyaret ederek İnegöl’den ayrıldı.

Editör: Süper Kanal TV