İnegöl’de protokol üyeleri yeni yıla mesaide girdi. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, AK Parti İl Yöneticileri Ferhat Erol ve Şakir Emin’in yer aldığı protokol üyeleri, yıl başı gecesi görevli olan kamu personelleri ile işyerlerinde vatandaşlara hizmet sunan esnafları ziyaret etti.

ZABITA EKİPLERİNİN YENİ YILINI TELSİZ ANONSUYLA KUTLADI

Akşam 22.00’da İnegöl Belediye binasında başlayan ziyarette, ilk olarak Zabıta Müdürlüğü ziyaret edildi. Burada zabıta personelinin yeni yılı tebrik edilirken, sahadaki zabıta ekipleri için de Başkan Alper Taban telsizden tebrik anonsu yaptı. Zabıta Müdürlüğü’nün ardından İnegöl Belediyesi’nin 7/24 hizmet sunan birimlerinden olan Çözüm Merkezi ziyaret edilerek personelin yeni yılı kutlandı. Vatandaşlardan gelen çağrılarla ilgili de bilgi alındı.

Belediye binasında yapılan ziyaretler sonrası protokol üyeleri İnegöl Polis Merkezi Amirliğini ziyaret etti. Ardından Rehber Kavşağı olarak bilinen polis kontrol noktasında görevli polis memurları ziyaret edilerek yeni yılları kutlandı. Emniyet birimlerinin ardından İnegöl Belediyesi’nin sahada görevli temizlik çalışanları da Merpa kapalı Pazar yerinde ziyaret edilerek hem kolaylıklar dilendi hem de yeni yılları kutlandı. Protokol üyeleri daha sonra sırasıyla; taksi durağı, İtfaiye Müdürlüğü ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdi.

“TEMENNİMİZ HIZLA KALKINARAK YOLUMUZA DEVAM ETTİĞİMİZ BİR YIL OLMASI”

Ziyaretler sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Bu akşam değerli Kaymakamımızla, AK Parti il ve ilçe yöneticilerimizle sahadayız. Saat gece yarısını geçti. Yeni yılın ilk saatlerindeyiz. Allah’a hamdolsun tüm kadrolarımız, tüm ekiplerimiz, tüm teşkilatlarımız ülkenin dört bir yanında çalışmalar sürdürülüyor. Bugün esnaflarımıza, beraberinde vatandaşımıza, kolluk güçlerimize, görevli kamu personellerimize ve tüm çalışan ekiplerimize selam verdik. Onlara iyi seneler diledik. İyi temenni dileklerimizi ilettik. Biliyorsunuz pandeminin etkilerini yaşadığımız bir yıl oldu 2021. İnşallah temennimiz ve arzumuz yeni yılın pandeminin sonlandığı, ağız tadıyla üreterek, kalkınarak hızla yolumuza devam ettiğimiz bir yıl olması” dedi.

“2022 YILININ HAYIRLAR GETİRMESİNİ DİLİYORUM”

AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ise “Tüm ilçe halkımızın, ülkemizin güzel insanlarının yeni yılını kutluyorum. 2022 yılının hayırlar getirmesiniz Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum. Malumunuz pandemi 2 yıldır devam ediyor. Umut ediyorum ki 2022 yılında virüsten tüm insanlık kurtulur. Yeni yılda daha çok çalışan, daha çok üreten, daha bilinçli bir üretim hattının kurulduğu bir yıl olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Editör: Süper Kanal TV