Özel Devrim Kosova Eğitim Koordinatörü Melike HİRA kurumda sınava giren öğrencilerinin sonuçlarının çok başarılı olduğunu aktardı, Hasan Can EMİRLİ’nin Türkiye Şampiyonluğunun ise başarıyı taçlandırdığını söyledi. Her yıl İnegöl’de en fazla Fen Lisesi yerleştirmesi yapan kurum olarak bu yıl da açıklanan sonuçlara göre zirvedeki yerlerini koruyacaklarını ön gördüklerini ifade eden HİRA tüm çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Özel Devrim Kosova Ortaokulu Müdürü İbrahim ERGİN; Gelenek bozulmadı, İnegöl ve biz başarıya, başarının adresinin Kosova Koleji olmasına alıştık dedi. Kurum olarak açıldıkları ilk günden itibaren İnegöl eğitimine katkı sunmaya çalıştıklarını ve eğitimde öncü kurum olduklarını ifade eden ERGİN, Hasan Can EMİRLİ’nin Türkiye Şampiyonluğu ile İnegöl’ü ulusal arenada da en üst düzeyde temsile devam ettiklerini aktardı. LGS’de önemli başarılar elde eden tüm öğrencilerini ve ekip arkadaşlarını tebrik eden ERGİN, başarı çıtasını her geçen yıl daha yukarıya koyacaklarını söyledi.

Kosova Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Devrim KOSOVA; “Bizler her zaman öğrencilerimizin kendilerini gerçekleştirmelerini, potansiyellerini açığa çıkarmalarını amaçladık. Bugün açıklanan sonuçlara göre öğrencilerimiz büyük başarı elde ettiler. Malum pandemi sürecinde 3 ay gibi bir süre online eğitim vermemize rağmen okulu öğrencilerimizin evine taşıyarak öğrencilerimizin akademik anlamda hazır olmalarını sağladık. Yüzde 99’u temelden yetiştirdiğimiz çocuklarımızdan oluşan bu grup emeklerimizin karşılığını almamızı sağladılar. Kurum olarak her zaman bölgedeki en başarılı sonuçları alan bizler bugün yine zirvedeyiz. Bu başarıda tabi ki eğitim kadrosunun yeri yadsınamaz, kendilerine ve süreç boyunca desteklerini hissettiğimiz velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.