Tüm sınıflarda online eğitime başlayan kurumda öğrenciler belirli bir ders programına ışığında online dersler alıyorlar.

Buna ek olarak öğrenci bilgilendirme sistemi üzerinden yine kurum öğretmenleri tarafından çekilen ders eğitim videoları ile çocuklar her an her yerde ders anlatım videolarını izleyebiliyorlar.

Oldukça teferruatlı ve her adımın düşünülmesi ile hazırlanan ders programıyla çocuklar planlı bir eğitimin tadını çıkarıyor. Etkinlik saatlerine kadar planlanan programda koç öğretmenler öğrencileri etkinlikler konusunda yönlendirmekte, aile etkinlikleri ile evde kaliteli zamanın artması amaçlanmaktadır.

Konuyla ilgili İlkokul-Ortaokul Müdürü İbrahim ERGİN: “Hazırladığımız ders programı ile öğrencilerimize online dersler veriyor buna ek olarak konulara dair sisteme entegre ettiğimiz ve öğretmenlerimiz tarafından çekilen ders anlatım videoları ile online eğitimi destekliyoruz. Online eğitim videolarını da kaydederek öğrencilerimizin sonraki süreçte diledikleri zamanlarda bu videolara ulaşmasına olanak tanıyoruz. Etkinlik saatlerinde öğrencilerin psikolojik ve akademik gelişimine uygun etkinlikler seçerek onlara okulda olmasalar da sosyal etkinlikler planlamaktayız. Kurum olarak bölgede en donanımlı uzaktan eğitim programını uyguladığımızın farkındayız. Ülkemizde ve dünyada sosyal hayata büyük darbe vuran coronavirüs konusunda yetkili devlet kurumlarından gelen tüm açıklamaları öğrencilerimiz ile anında paylaşmaktayız. Dileğimiz bu sürecin bir an önce son bulması, örgün eğitime tekrar dönerek öğrencilerimiz ile mutlu çocukların okulunun keyfini sürmeye devam etmektir. Sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere bu süreçte elini taşın altına koyan ve var gücüyle çalışan herkese kolaylıklar diliyorum” dedi.

Editör: Süper Kanal TV