MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı MEB'de 'görevde yükselme' atama sonuçları açıklandı

İnegöl Belediyesi’nin daha önce açıkladığı ‘Merkez Park’ projesi kapsamında çalışmalar, Sedir Kafe’nin yıkım çalışmaları ile başlamıştı.  Yıkım öncesi tahliyeler yapılırken, sosyal medya üzerinden yıkım ile ilgili vatandaşlar eleştirilerde bulunmuş ve Sedir Kafe'nin bir kent hafızası olduğunu belirtmişti. Öte yandan yıkım çalışmaları bölgede tamamlandı. Yıkım ile birlikte ortaya devasa bir alan çıkmış oldu.

İŞTE YIKIMIN ARDINDAN YAPILACAK OLANLAR
Yıkım çalışmalarının tamamlanmasının ardından ‘Merkez Park’ın yapımın başlanacak. Merkez Park projesinin tamamlanması ile böglede130 araçlık yer altı otoparkı, 70 araçlık açık otopark, 30 adet bisiklet park yeri, taksi durağı, Kafeterya (kapalı alan), İki adet etkinlik alanı, 114 yeni ağaç dikimi, 7 adet ATM alanı yer alacak.

MERKEZ YEŞİLE BOYANACAK
Projenin tamamlanması ile birlikte Heykel, Kuğulu Park ve Hikmet Şahin Kültür Park’ı ile İnegöl merkezi yemyeşil görüntüye kavuşacak. Bölgede tamamlanma noktasına gelen yeni İnegöl Belediye Binası ile birlikte İnegöl’ün yeni çekim merkezi bu bölge olacak.

TRAFİK DÜZENLEMELERİ
Öte yandan bölgenin çekim merkezi olması ile birlikte trafiğin bölgede daha fazla olması da gündemde. Bu bölgede tek yön olarak kullanılan yolların da farklı alternatiflerle trafiği rahatlatmak için işleme alınacağı öngörülüyor

Editör: Süper Kanal TV