stanbul Beşiktaş’taki Bebek sahilinde bu sabah çekildiği tahmin edilen görüntülerde bir kadın ve bir erkek açık alanda cinsel ilişkiye girdi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Gözaltına alınan iki kişi emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.  Sosyal medyada paylaşılan görüntülerin ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Gözaltına alınan iki kişi emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı’na sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu devam ediyor. 

VALİLİKTEN AÇIKLAMA GELDİ

İstanbul Valiliği Bebek sahilindeki görüntülerle ilgili basın açıklaması yaptı. Yapılan açıklamada, Ö.K ve C.M.T isimli kişiler hakkında, “hayasızca hareket” suçundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.

Ayrıca açıklamada, “Yapılan incelemede şüpheli Ö.K’nin aralarında, uyuşturucu kullanmak, çocuk istismarı ve görevli memura mukavemet gibi suçlardan 11, şüpheli C.M.T’nin ise, hayasızca hareket ve kasten yaralama suçlarının da arasında olduğu 8 kaydı bulunduğu anlaşılmıştır” denildi.

ADLİYEYE GETİRİLDİLER

Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı da görüntülerin ardından soruşturma başlattı. Gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerin ardından İstanbul Adalet Sarayı'na sevk edildi.

İLK İFADE: "DANS EDİYORDUK"

Gözaltına alınan şüpheliler C. M. T. ve Ö. K.'nin ilk ifadeleri ortaya çıktı. Şüphelilerden C. M. T.'nin "Biz dans ediyorduk" dediği, Ö. K.'nin ise suçlamayı kabul ettiği öğrenildi. Emniyette ifadeleri alındıktan sonra adliyeye sevk edilen şüphelilerin savcılık sorgusu sürüyor.

ŞAHAN GÖKBAKAR'DAN PAYLAŞIM

Sosyal medyada infial yaratan olayla ilgili Şahan Gökbakar da paylaşım yaptı. Görüntülerden kesitleri sansürleyerek paylaşan Gökbakar paylaşımına "İstanbul boğazında yaz aylarının coşkusu yaşanıyor..." yorumunu yaptı.

Editör: Süper Kanal TV