İnegöl Belediyesi farklı yerlerde kaldırım çalışmalarını sürdürüyor. Ancak kaldırım ihtiyacı olmayan yere kaldırım yapılması görenleri şaşkına çevirdi. Zira buraya yapılacak olan yatırımın ihtiyaç olan yere yapılması daha doğru olacak. Buda gösteriyor belediye yetkililerin yerinde yapması gereken çalışmaları masa başında verdikleri talimatlarla yapıldığını ortaya koyuyor. 
Fatih Mahallesi civarında İnegöl Belediyesi tarafından kaldırım çalışmaları yapılıyor. Yolların yamalı bohçaya döndüğü bölgede geniş olan yerlere çift taraflı kaldırım yapılırken aynı uygulama dar olan sokaklarda yapılması mahalle halkını çileden çıkardı. 

İşte bu yerlerden biride Fatih Mahallesi Erdoğdu sokak. Bu sokakta yolun dar olmasına rağmen çift yönlü trafik akışı sağlanıyor. Yolun solunda vatandaşlar için kaldırım bulunurken aynı uygulamayı yolun sağına da gereksiz bir şekilde uygulanması tepkileri beraberinde getirdi.  Mahalle halkı sağ tarafı araçlarını park etmek için kullandıkları yere kaldırım yapılmasıyla yolun iyice daralacağını belirterek belediyenin yerinde inceleme yapmadan bu tür çalışmaları yapmasına tepki gösteriyor. Tüm ikaz ve uyarılara rağmen belediye yetkilileri kendi bildiklerini okuyarak bölgede kazı çalışması yaptı. Çalışmanın yapılmasıyla son günlerde yağan yağmurla birlikte mahalle çamur deryasına döndü. Günlerdir kaldırım için kazılan yoldan evine girmeye çalışan mahalle halkı zor anlar yaşıyor.  Mahalle halkı kendilerinin böyle bir talepte bulunmadığını belirterek otopark sıkıntısının hat safhada olduğu yerde böyle bir çalışmanın yapılmasının gereksiz olduğunu tamamen masraftan başka birşey olmadığı dile getirdiler. Öte yandan mahalle muhtarında böyle bir talepte bulunmadığı öğrenildi. Şimdi kamuoyu şunu merak ediyor. Yapılan işler yerinde inceleyerek mi yoksa masa başında taşeron firmalara talimat vererek mi yapılıyor.