Bursa 2. Amatör kümede mücadele veren İnegöl takımlarından İsaörenspor, iddiaya göre tehditler sonucu ligden çekildi. Sosyal medyada hesapların yapılan paylaşım büyük yakın topladı.Yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi. Değerli İnegöl İlçe halkımız, son zamanlarda İsaörenspor Kulübü ile ilgili özellikle sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapıldı. Sosyal medya üzerinden tehdide varan sözler söylendi. Sadece bununla da kalınması, futbolcularımızla ilgili de yine aynı durumlar söz konusu oldu.

Osmaniyespor maçımızda, Osmaniyespor ve bu takımı desteğe gelen taraftarlar, "gübre koktu buralar diyerek, köylü insanını aşağıladı. Taraflı tarafsız her kesimin tepkisini göstermesi gerekirken, konu İsaörenspor olunca yine bilmedim, görmedim, bilmiyorum dediler.

Bu senenin şampiyonu İsaörenspor dur. Şampiyonu biziz ama bu ortamda bulunmak, düşmanca tavırlar içine girmemek için yönetim kurulumuz ile ligden çekilmeye karar verdik.

Bu ligen çekilme ile vatandaşlarımızın aklında çeşitli fikirler oluşabilir ama onlara tüm samimiyetimiz ile şunu söylüyoruz; sanmayın ki sadece çekildik, çok daha güçlü bir şekilde geliyoruz ifadelerini yer verdi.  Bu açıklamanına ardından inegöl'de şok etkisine sebeb oldu. 

İSAÖREN SON MAÇLARINA ÇIKTI.
İsaören ligde çekildikeri açıklamasın ardından bir süre sonra yeni yönetmimizle son maça çıkacağız açıklamasını kendi hesaplarında duyurdu. Alanyurtta oynanan maça çıktı. 

OSMANİYESPOR'DAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Kamuoyuna duyurulur; Bugün yaşanan hadiselerden dolayı rakip takımın açıklamasına istinaden iki yönetimin birbirine verdiği sözlerinden dolayı, namus şeref sözü vererek suskunluğumuzu koruduk. An itibariyle yarın oynayacağımız Yüzüncüyilspor karşılaşmasına yönetim kurulu kararıyla bizde rakibimiz gibi çıkmıyoruz. Yarından sonra basın açıklamasında kanıtlar ile beraber, belgeler ile beraber kamuoyunu gerçekler ile yüz yüze bırakacağız. Gerçekleri bilmeden haksızın yanında duran kişiler, şahıslar,kurumlar, kuruluşlar bu andan itibaren samimiyetlerine inanmıyoruz. Gerçekleri öğrendiğinizde bizden özür dilemek için kimse aramasın. Yapacağımız açıklamalarda iki takımında çıkması mümkün değildir. En yakın zamanda görüşmek üzere.

Osmaniyespor'da son maçlarına çıktı ancak rakipleri gelmedikleri için hükmen galip geldiler.

VERİLEN SÖZLER NELER? 
Peş peşe gelen açıklamalarda kafalar karıştı. Her iki kulüpten gelen açıklamadalarda kimin haklı olduğunu merak eden İnegöl kamuoyu kulüplerin ellerinde olan görüntüleri ve ses kayıtlarını merak ediyor. İddiaya göre ellerindeki görüntülerin paylaşılması durumunda inegöl'de yer yerinde oynayacak. Her iki kulüpte ellerindeki görüntülerle birbirlerine baskı yaptıkları illeri sürülüyor. İsaörenspor Osmaniyespor taraftarlarının kendilerini aşalağını iddia ederken, Osmaniyespor ise İsaörenin kendilerine verdiği sözleri yerine getirmediğini illeri sürüyor.