Doğanyurdu mahallesinde devrilen traktörün altında kalan yaşlı çiftçi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgilere göre, Doğanyurdu mahallesindeki ikamet eden 56 yaşındaki Mehmet Şentürk, mahalle üzerindeki tarlasında çalışmak üzere 16 Y 5209 plakalı traktör ile yola çıktı. Tarlada kullanılmak üzere komşusundan tarım aleti almak için evinin önünden mahalle içerisine seyir halinde iken, yolun bayır olması nedeniyle duramayarak, köşede bulunan Halil Birgül’e ait evin duvarına çarptı. Evin oturma odasının duvarını yıkan traktör takla atarken, 3 çocuk babası sürücü Mehmet Şentürk traktörün altında kalarak kaza yerinde hayatını kaybetti. Evin oturma odasın duvarının bir bölümü büyük bir gürültü ile devrilirken, ev sakinlerinin bu esnada başka odada olmaları olası faciayı önledi.


Haberi alır almaz kaza yerine gelen sürücü Mehmet Şentürk’ün eşi Hidayet Şentürk, eşinin traktör altındaki cansız bedenini görünce fenalık geçirdi. Baygınlık geçiren Hidayet Şentürk, kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı.
Yaşlı adamın takla atıp devrilen traktörün altında kalan cesedi, Jandarma Olay Yeri İnceleme ve Savcılık incelemesinin ardından mahalle sakinlerinin de yardımı ile çıkarılarak İnegöl Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza yerinde gerekli incelemeleri yapan jandarma ekipleri, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.
Editör: Süper Kanal TV